Σάββατο, 18 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ερωτεύτηκαν μέσα στην τραγωδία του Μαραθωνίου της Βοστόνης

Ερωτεύτηκαν μέσα στην τραγωδία του Μαραθωνίου της Βοστόνης

Οι συγκλονιστικές εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση των αδερφών Τσαρνάεφ στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του. Ωστόσο, μέσα σε αυτήν την τραγωδία, ο Τζέιμς Κοστέλο βρήκε την ευτυχία.  

Η εικόνα του με το σκισμένο παντελόνι και την έκφραση απόγνωσης στο πρόσωπο ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο 31χρονος βρισκόταν κοντά στη γραμμή τερματισμού την ώρα που πυροδοτήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και τα χέρια, ενώ για την ανάπλαση του δέρματός του στη δεξιά πλευρά του σώματός του υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις.

Από τη στιγμή, όμως, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπόλντινγκ, η ζωή του άλλαξε, καθώς γνώρισε την Κρίστα Ντ’Αγκοστίνο, τη νοσηλεύτρια που τον φρόντισε μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως.

Οι δύο τους ερωτεύθηκαν και λίγους μήνες μετά το τραγικό περιστατικό, ο Κοστέλο της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη είπε το «ναι».

Όπως είπε ο Κοστέλο: «Τώρα συνειδητοποιώ ότι βρέθηκα σε αυτή την τραγωδία για να συναντήσω την καλύτερή μου φίλη και την αγάπη της ζωής μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απέλυσαν γιατί ντύθηκε “τραυματίας του Μαραθωνίου της Βοστόνης”

Ο βομβιστής του μαραθωνίου της Βοστόνης πιθανόν να συνδέεται με τριπλή δολοφονία το 2011

Το 7χρονο κοριτσάκι που έχασε το πόδι του στην επίθεση της Βοστόνης, μαθαίνει να περπατάει με πρόσθετο μέλος (ΦΩΤΟ)

Στο εδώλιο δύο φοιτητές που βοήθησαν τους βομβιστές της Βοστόνης, μετά την επίθεση στο μαραθώνιο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε