Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

George Michael: Η αληθινή αιτία θανάτου της αγαπημένης του αδερφής που «έφυγε» την ίδια ημέρα με εκείνον

George Michael: Η αληθινή αιτία θανάτου της αγαπημένης του αδερφής που «έφυγε» την ίδια ημέρα με εκείνον

Η Μέλανι Παναγιώτου ήταν η αγαπημένη αδερφή του George Michael. Άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της την ίδια ημέρα που είχε πεθάνει ο αδερφός της τρία χρόνια νωρίτερα. 

Η 59χρονη Μέλανι βρέθηκε νεκρή ανήμερα των Χριστουγέννων του 2019 στην έπαυλή της στο Χάμπστεντ και σύμφωνα με την Mirror πέθανε αφού είχε πέσει σε διαβητικό κώμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m a bit late to post this, but I was heartbroken to hear that Ari Behn died from suicide on Christmas Day, I’ve heard so much about him through my older sister in my teens 😢 R.I.P Melanie! So sad to hear they all 3 died on the same day, on Christmas Day of all days. 💔 #melaniepanayiotou #aribehn #georgemichael #georgioskyriacospanayiotou #restinpeace #vilaifrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MG one.more.try.gm (@one.more.try.gm.2) στις

Τα αίτια του θανάτου της μέχρι σήμερα ήταν ένα μυστήριο με μια πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον να λέει ότι η Μέλανι πέθανε γιατί ράγισε η καρδιά της μετά τον χαμό του αδερφού της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dad and Auntie Mel #imissmybaby #iloveyou #youwillalwaysbemylove #mylove #babes #thankyou #love #restinpeace #takeiteasybabe #Wham #imissmybaby #iloveyou #youwillalwaysbemylove #mylove #restinpeacebaby #Georgemichael #melaniepanayiotou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S. Panayiotou ❤ (@yoghurtsgottabefunky) στις

 

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής στην σορό της αδερφής του George Michael έγιναν γνωστά μόλις τον περασμένο Μάρτιο και σύμφωνα με αυτά πέθανε από Διαβητική κετοξέωση μια επιπλοκή του σακχαρώδους διαβήτη που αποβαίνει θανατηφόρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υπέρταση, παχυσαρκία και βρογχοπνευμονία. 

 

Κλειστός χαρακτήρας η Μέλανι ήταν πάντα η σκιά τους αδερφού της από τα πρώτα του βήματα αλλά και στο απόγειο της δόξας του.

Η ταφή της έγινε στο νεκροταφείο του Highgate δίπλα στη μητέρα της Λέσλι και στον αδερφό της George.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις