Κόσμος

H Αλίσα Φάρα «άδειασε» τον Ντόναλντ Τραμπ – Παραιτήθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Αλίσα Φάρα ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι υπέβαλε την παραίτησή της, μοιάζοντας να αναγνωρίζει, χωρίς πάντως να το εκφράζει ρητά, την ήττα του Ρεπουμπλικάνου απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. «Έπειτα από τριάμισι απίστευτα χρόνια, θα εγκαταλείψω τον Λευκό Οίκο για να αφιερωθώ σε άλλα εγχειρήματα», ανέφερε.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τα απίστευτα πράγματα που καταφέραμε για να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρότερη και ασφαλέστερη», πρόσθεσε η Φάρα, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Τραμπ, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται την 20ή Ιανουαρίου.

Η Αλίσα Φάρα ήταν πρώην εκπρόσωπος του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και κατόπιν του Πενταγώνου, προτού της ανατεθεί το αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε.

alyssa farah

Μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τις οποίες κέρδισε ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, κάτι που ο μεγιστάνας αρνείται να παραδεχθεί ως εδώ, η Φάρα τήρησε μάλλον διακριτική στάση.

Η συμπεριφορά της ήταν θεαματικά διαφορετική από εκείνη της Κέιλι Μακενάνι, της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, που επαναλαμβάνει ασταμάτητα τις καταγγελίες περί εκτενούς νοθείας και νίκης των Δημοκρατικών με απάτη, χωρίς να παρουσιάζει κανένα απτό στοιχείο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφιών: video grab

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Όχι» από τη βρετανική κυβέρνηση στη νομοθετική αλλαγή για την επιστροφή τους στην Ελλάδα – Επιμένει στη λύση του δανεισμού
«Εάν κάποιος είχε αρπάξει ορισμένα από τα Κοσμήματα του Στέμματος, δεν νομίζω ότι θα ήμασταν τόσο ευχαριστημένοι με μια συμφωνία δανεισμού»
Γλυπτά του Παρθενώνα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Κρις Πάπας εξελέγη γερουσιαστής στο Νιου Χαμσάιρ - «Θρίλερ» στο Κεντάκι, νίκη των Δημοκρατικών σε Βιρτζίνια και Τζόρτζια
Οι Δημοκρατικοί θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο του Κογκρέσου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μπλοκάρουν ευκολότερα τα σχέδια του Τραμπ και να ξεκινήσουν έρευνες για τον Αμερικανό πρόεδρο και τους συνεργάτες του
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Ισπανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Μεταφορών μετά την τραγωδία με τους 69 νεκρούς – «Δεν μπορώ να παραμείνω στη θέση μου»
Στο επίκεντρο της έρευνας για την τραγωδία στο Τολέδο βρίσκονται τα συστήματα ασφαλείας και οι εντολές που δόθηκαν πριν από τη σύγκρουση των τρένων
Διασώστες στο σημείο μετά τη σύγκρουση τρένων υψηλής ταχύτητας, η οποία σημειώθηκε μεταξύ των πόλεων Μόρα και Οργκάθ, κοντά στο Τολέδο της Ισπανίας 15