Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Harry & Meghan: Η «απάντηση» της βασιλικής οικογένειας σε όσα ειπώθηκαν στο Netflix

Harry & Meghan: Η «απάντηση» της βασιλικής οικογένειας σε όσα ειπώθηκαν στο Netflix
Φωτογραφία Reuters

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ «απάντησε» στο ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix, το «Harry & Meghan», με τη βασιλική οικογένεια να δείχνει ενωμένη και αγαπημένη σε χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Λίγες ημέρες μετά την πλήρη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix, καθώς από την περασμένη Πέμπτη (15.12.2022) είναι «στον αέρα» όλα τα επεισόδια, η βασιλική οικογένεια δείχνει ότι συνεχίζει τη ζωή της σαν να μην συνέβη τίποτα.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, υποδέχεται τον βασιλιά Κάρολο και ακολουθεί πιστά το πρωτόκολλο με υπόκλιση, την οποία επαναλαμβάνει και στη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, όπως φαίνεται και από τα πλάνα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Η εικόνα της βασιλικής οικογένειας είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που πρόβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix. Η Δούκισσα του Σάσεξ αποδοκίμασε και κορόιδεψε το πρωτόκολλο, λέγοντας ότι ήταν σαν «μεσαίωνας» και έφερε σε δύσκολη θέση ακόμα και τον Πρίγκιπα Χάρι.

«Βουτιά» η δημοτικότητά τους στην Βρετανία

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» είναι στις λίστες Top10 του Netflix πολλών χωρών, όμως η δημοτικότητα του Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κάνει «βουτιά» στις δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με το MEGA που μεταδίδει πληροφορίες του CNN.

«Σχεδόν 6 στους 10 Βρετανούς πιστεύουν πως ήταν πολύ κακή ιδέα να κάνουν το ντοκιμαντέρ στο Netflix», λέει το CNN. Γι’ αυτό και η βασιλική οικογένεια παρευρέθηκε στη λειτουργία στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, που θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις