Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Μόνικα Λεβίνσκι σπάει την σιωπή της! «Ο Κλίντον με εκμεταλλεύθηκε»

Η Μόνικα Λεβίνσκι σπάει την σιωπή της! «Ο Κλίντον με εκμεταλλεύθηκε»

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η γυναίκα που συγκλόνισε μια ολόκληρη χώρα όταν ανάγκασε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον να παραδεχθεί ότι είχε μαζί της “ανάρμοστη σχέση”, έσπασε την σιωπή της.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Λεβίνσκι, μίλησε στο περιοδικό και μεταξύ άλλων είπε ότι ο Μπιλ Κλίντον την εκμεταλλεύθηκε!
Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι η σχέση ήταν απολύτως συναινετική.

«Σίγουρα, το αφεντικό μου με εκμεταλλεύθηκε αλλά πάντα θα επιμένω σε αυτό: η σχέση μας ήταν απολύτως συναινετική. Η λάσπη που δέχθηκα ήρθε μετά, όταν έγινα αποδιοπομπαίος τράγος προκειμένου να διαφυλαχθεί το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ», λέει χαρακτηριστικά.

Εχουν περάσει 17 χρόνια από την στιγμή που συγκλόνισε ένα ολόκληρο έθνος η αποκάλυψη για εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον με μια δόκιμη του Λευκού Οίκου.

Η Λεβίνσκι εξηγεί τους λόγους που μιλάει τώρα:

«Είμαι αποφασισμένη να δώσω ένα διαφορετικό τέλος στην ιστορία μου. Αποφάσισα στο κάτω – κάτω να βγώ προς τα έξω να πω από την πλευρά μου πως έγιναν τα πράγματα».

Η Λεβίνσκι λέει επίσης ότι το έναυσμα για να μιλήσει της το έδωσε η αυτοκτονία του Τάϊλερ Κλεμέντι ο οποίος έδωσε τέλος στην ζωή του όταν ένας συμφοιτητής του κυκλοφόρησε βίντεο που τον δείχνει να φιλάει έναν άλλο άνδρα».

«Η είδηση αυτή συγκλόνισε κι εμένα και την μητέρα μου», είπε η Λεβίνσκι αφού και η ίδια είχε τάσεις αυτοκτονίας από την ντροπή που ένιωσε με την έκταση που πήρε η αποκάλυψη της σχέσης της με τον Κλιντον και ονομάστηκε “Σκάνδαλο Λεβίνσκι”.

Είπε ότι στην κυριολεξία ένιωσε να την ξεφτιλίζουν μέχρι θανάτου και πιστεύει ότι είναι ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη που διαπομπεύθηκε παγκοσμίως μέσω του ίντερνετ.

«Ισως», καταλήγει «αν μοιραστώ την ιστορία μου μπορεί να βοηθήσω και άλλους να γλιτώσουν τον εξευτελισμό.»

Σκάνδαλο Λεβίνσκι: Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι

Η Μόνικα Λεβίνσκι, κατηγορήθηκε ότι από το Νοέμβριο του 1995 έως το Μάρτιο του 1997 είχε εννέα σεξουαλικές συνευρέσεις με τον τότε αμερικανό Πρόεδρο, Μπιλ Κλίντον. Μεταξύ αυτών στοματικό έρωτα και άλλα αλλά όχι ολοκληρωμένη ερωτική πράξη.

Το όνομα της Λεβίνσκι ήρθε στο φως όταν γινόταν έρευνα για μια άλλη υπόθεση όπου εξετάζονταν οι κατηγορίες της Πώλα Τζόουνς ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Μπιλ Κλίντον όταν ήταν κυβερνήτης του Αρκανσο.

Τον Απρίλιο του 1996 οι προιστάμενοι της Λεβίνσκι – ηταν δόκιμη στον Λευκό Οίκο – την μετέθεσαν στο Πεντάγωνο γιατί θεωρούσαν ότι περνούσε πολύ χρόνο με τον Πρόεδρο…

Η Λεβίνσκι, είπε στην συνάδελφό της Λίντα Τριπ για την σχέση της με τον Κλίντον. Η Τρίπ άρχισε να ηχογραφεί τις συνομιλίες τους. Τον Ιανουάριο του 1998 η Τρίπ έδωσε τις κασέτες στον ανεξάρτητο ερευνητή Κένεθ Σταρ.

Το μυστικό δεν ήταν πια μυστικό. Μάλιστα η Λίντα Τριπ είχε πείσει την Λεβίνσκι να μην πετάξει τα δώρα του Κλίντον, ούτε καν να πάει στο καθαριστήριο το μπλε φόρεμα με τον λεκέ από τα σεξουαλικά παιχνίδια τους…

Όταν έφτασε η στιγμή της εξέτασης του Μπιλ Κλίντον εκείνος ορκίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλική σχέση ή σεξουαλικές σχέσεις με την Λεβίνσκι.


Όμως τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα. Έτσι αναγκάστηκε να παραδεχθεί τελικά την σχέση του με την Λεβίνσκι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πως αποκαλούσε η Χίλαρι τη Μόνικα Λεβίνσκι

Το ερωτικό σκάνδαλο Μπιλ Κλίντον με τη Λεβίνσκι σε δημοπρασία

Λεβίνσκι:Ο Κλίντον είχε ακόρεστη επιθυμία για ομαδικό σεξ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε