Κόσμος

Η πρώτη αγκαλιά στο δίδυμο αδερφάκι του πριν πεθάνει

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα αγοράκια Mason και Hawk αγκαλιά έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Ήταν η πρώτη αγκαλιά του Mason στο άρρωστο δίδυμο αδερφάκι του 11 ημέρες μετά τη γέννησή τους. Η οικογένεια των δίδυμων αγοριών επιβεβαίωσε πως ο Hawk, που έπασχε από σπάνια διαταραχή, έφυγε από τη ζωή στο νοσοκομείο.

Ο Hawk γεννήθηκε με συγγενή διαφραγματοκήλη, μια συγγενής ανωμαλία στην οποία υπάρχει ένα άνοιγμα στον κύριο μυ της αναπνοής, το διάφραγμα, που επηρεάζει περίπου 1 στα 2.500 μωρά. “Σήμερα το πρωί ο μικρός μας άντρας πέθανε. Έφυγε πολύ ειρηνικά και ξέρουμε ότι πλέον δεν υποφέρει”, ανέφεραν οι γονείς του στο facebook.

H Brandy Guettler και ο Tommy Buchmeyer έφτιαξαν τη σελίδα για τα δίδυμα αγοράκια τους ώστε να ενημερώνουν συγγενείς και φίλους για την κατάσταση της υγείας τους. Η φωτογραφία με τον Mason να αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον αδερφό του συγκίνησε τους χρήστες του διαδικτύου.

Όταν ο Mason αισθάνθηκε τον αδερφό του, τον προσέγγισε, έπιασε το χέρι του και χαμογέλασε. Από τότε που ανέβασαν τη φωτογραφία έχει προβληθεί εκατομμύρια. Το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία, όπως αποκάλυψε η μητέρα των διδύμων, ο Mason χρειαζόταν να ηρεμήσει. Μια νοσοκόμα της πρότεινε να δοκιμάσει να τον βάλει δίπλα στον Hawk και πραγματικά ηρέμησε και χαμογέλασε αγκαλιάζοντας τον αδερφό του.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο
Η βασίλισσα Καμίλα στο «The Tower Remembers» στο Λονδίνο για την 80η επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου
Χιλιάδες παπαρούνες, το σύμβολο της μνήμης στη Βρετανία, τοποθετήθηκαν προκειμένου να σχηματίσουν έναν κόκκινο «καταρράκτη» που κυλά από μία γωνία του Πύργου έως το γρασίδι ακριβώς από κάτω
Η βασίλισσα της Βρετανίας Καμίλα επισκέπτεται τον Πύργο του Λονδίνου για να δει την έκθεση κεραμικών παπαρούνων για την 80ή επέτειο του τέλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου 1