Κόσμος

Jeff Bezos: Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αποχωρεί από CEO της Amazon!

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Jeff Bezos ανακοίνωσε ότι στις 5 Ιουλίου αποχωρεί από CEO της Amazon.

Το έκανε γνωστό στην τελευταία συνάντηση των μετόχων όπου είπε: «Διάλεξα αυτή την ημερομηνία γιατί έχει συναισθηματική αξία για μένα. Ήταν η μέρα ίδρυσης της Amazon το 1994 ακριβώς 27 χρόνια πριν».

Ο Bezos είχε ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο ότι θα αποχωρήσει από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας το τρίτο τετράμηνο του έτους.

Την θέση του Bezos θα πάρει ο Andy Jassy, ο οποίος είναι στην εταιρεία 24 χρόνια.

«Ο Jassy θα γίνει ένας εξαιρετικός ηγέτης και έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μου», δήλωσε ο Bezos.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Bezos δεν εγκαταλείπει την Amazon. Θα πάρει την θέση του εκτελεστικού Προέδρου της εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 23