Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του «General Hospital»

Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του «General Hospital»
Instagram

Σοκ και θλίψη προκαλεί η δολοφονία του Johnny Wactor, ηθοποιός της σειράς General Horpital, ο οποίος έχασε με βίαιο τρόπο τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου (25.05.2024) στο Λος Άντζελες από τρεις κουκουλοφόρους στην προσπάθειά τους να κλέψουν ένα ακριβό ανταλλακτικό από το αυτοκίνητό του.

Ο 37χρονος ηθοποιός Johnny Wactor, δολοφονήθηκε όταν είδε τους τρεις δράστες να προσπαθούν να αφαιρέσουν έναν καταλυτικό μετατροπέα από το αυτοκίνητό του, γύρω στις 3:30 π.μ. στο κέντρο της πόλης του Λος Άντζελες.

Η τραγική μητέρα του ηθοποιού, Scarlett Wactor δήλωσε ο γιος της δεν αντιστάθηκε, ωστόσο οι ένοπλοι τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα όχημα.

Όπως σημειώνει το TMZ, ο άτυχος Wactor καθώς κινούνταν προς το αυτοκίνητό του, αρχικά θεώρησε ότι το ρυμουλκούσαν και προσπάθησε να μιλήσει σε έναν από τους δράστες, εκείνος απλά τον κοίταξε και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Αστυνομική πηγή, επιβεβαίωσε στους Los Angeles Times ότι ο Wactor ήρθε αντιμέτωπος με τους υπόπτους πριν πυροβοληθεί και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο. 

Κανένας δράστης δεν είχε συλληφθεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Wactor έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Brando Corbin στη διάσημη σαπουνόπερα «General Hospital» – συμμετείχε σε 164 επεισόδια, όπως αναφέρει με το προφίλ του στο IMDb.

Εμφανίστηκε επίσης στην δραματική σειρά «Siberia», στο δράμα «Army Wives» και σε ένα επεισόδιο του «Criminal Minds».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις