Τετάρτη, 8 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κατάρα: Αεροπλάνο της Malaysia Airlines επέστρεψε σε αεροδρόμιο λόγω τεχνικών προβλημάτων!

Κατάρα: Αεροπλάνο της Malaysia Airlines επέστρεψε σε αεροδρόμιο λόγω τεχνικών προβλημάτων!

Κατάρα φαίνεται πως έχει χτυπήσει τις Μαλαισιανές Αερογραμμές. Αεροπλάνο της Malaysia Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ λόγω προβλημάτων πίεσης στο εσωτερικό του αεροσκάφους, ενώ βρισκόταν ήδη στον αέρα!

Σύμφωνα με στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ένα ακόμη αεροπλάνο της Malaysia Airlines αναγκάστηκε να επιστρέψει σε αεροδρόμιομ, αυτή τη φορά λόγω προβλημάτων πίεσης στο εσωτερικό του αεροσκάφους, ενώ βρισκόταν ήδη στον αέρα για περιπου μία ώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός διευθυντής του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας, Azharuddin Abdul Rahman, δήλωσε πως το αεροπλάνο επέστρεψε στο Διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, επειδή δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει τη σωστή πίεση στο εσωτερικό του αεροσκάφους.
«Δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει τη σωστή πίεση για την άνεση των επιβατών. Δεν είναι ένα σημαντικό πρόβλημα» δήλωσε.
Την ίδια στιγμή, το «Star Online» ανέφερε πως το αεροπλάνο με προορισμό το Τόκυο βρισκόταν ήδη στον αέρα για 50 λεπτά, όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Κουάλα Λουμπούρ, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε άλλο αεροπλάνο.
Οι μαλαισιανές Αερογραμμές βρίσκονται εδώ και έξι περίπου μήνες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τη διπλή αεροπορική τραγωδία: Την εξαφάνιση της πτήσης MH370 στις 8 Μαρτίου και την κατάρριψη του MH17 στις 17 Ιουλίου πάνω από την ανατολική Ουκρανία.  Στις δύο τραγωδίες έχασαν τη ζωή τους συνολικά 537 επιβάτες.

Διαβάστε επίσης:
Χαμένο Boeing: Η νέα θεωρία που ανατρέπει τα δεδομένα! Πως πέθαναν οι επιβάτες

Αποκάλυψη για το χαμένο Boeing: Χάκερ έκλεψαν απόρρητα στοιχεία της έρευνας!

Malaysia Airlines: Σήκωναν λεφτά από τους λογαριασμούς επιβατών της πτήσης MH370!

Αυτός ο στρατιώτης “καίει” τον Πούτιν; Φωτογραφίες στο instagram τον δείχνουν στην Ουκρανία λίγο πριν την κατάρριψη του Boeing της Malaysian Airlines!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε