Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Kelly Preston: Η τελευταία φωτογραφία με την ίδια και τον Τραβόλτα που ραγίζει καρδιές

Kelly Preston: Η τελευταία φωτογραφία με την ίδια και τον Τραβόλτα που ραγίζει καρδιές

Στο πένθος έχει βυθίσει το Χόλιγουντ ο χαμός της αμερικανίδας ηθοποιού Κέλι Πρέστον και συζύγου του Τζον Τραβόλτα.

Συγκίνηση έχει προκαλέσει και η ανάρτηση που είχε κάνει πριν από δυο εβδομάδες με την τελευταία φωτογραφία της με την οικογένειά της για την Γιορτή του Πατέρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day to the best one I know, we love you 😘💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Preston (@therealkellypreston) στις

 

Η Κέλι Πρέστον, η οποία είχε εμφανιστεί στις ταινίες “Τζέρι Μαγκουάϊρ” και “Οι Δίδυμοι”, πέθανε σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού την τελευταία διετία. Την θλιβερή είδηση, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ στο Instagram ο Τζον Τραβόλτα.

“Με μεγάλη θλίψη σάς πληροφορώ ότι η όμορφη σύζυγός μου Κέλι έχασε την μάχη που έδινε επί δύο χρόνια με τον καρκίνο του μαστού”, ανέφερε ο 66χρονος ηθοποιός.

Click4More Κέλι Πρέστον: Η πρώτη ανάρτηση του Τζον Τραβόλτα μετά το θάνατό της

Η Κέλι Καμαλελέχουα Σμιθ από την Χονολουλού, όπως ήταν το αληθινό όνομά της, το είχε αλλάξει σε Πρέστον όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο, το 1985, στην ρομαντική κωμωδία “Το Ξεπέταγμα” (“Mischief”). Στη συνέχεια εμφανίστηκε και σε μια άλλη νεανική κωμωδία με τίτλο “Ντροπαλή και ερωτευμένη (“Secret Admirer”).

Ο Τραβόλτα, πρωταγωνιστής των ταινιών “Πυρετός το Σαββατόβραδο” και “Γκριζ”, γνώρισε την Πρέστον το 1988 όταν συμμετείχαν στην ταινία “Οι Σπεσιαλίστες”.

Παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1991 στο Παρίσι.

Απέκτησαν τρία παιδιά: την 20χρονη σήμερα Έλα, τον 9χρονο Μπέντζαμιν και τον Τζετ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 16 ετών τον Ιανουάριο του 2009 στη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις Μπαχάμες γεγονός που σημάδεψε για πάντα τις ζωές τους.

“Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άλλον τόσο θαρραλέο, δυνατό, όμορφο και τρυφερό όπως εσύ”, έγραψε η κόρη της Έλα Τραβόλτα στο Instagram.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις