Παρασκευή, 24 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαρτύριο δίχως τέλος για τους συγγενείς θυμάτων της πτήσης MH-17 της Malaysia Airlines

Μαρτύριο δίχως τέλος για τους συγγενείς θυμάτων της πτήσης MH-17 της Malaysia Airlines

Έφθασαν στη Μαλαισία ακόμη τρεις σοροί θυμάτων του Boeing 777 της Malaysia Airlines το οποίο καταρρίφθηκε τον Ιούλιο ενώ πετούσε πάνω από την ανατολική Ουκρανία. Οι 43 από τους 298 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ ήταν Μαλαισιανοί υπήκοοι.

Δεν έχει τέλος το μαερτύριο που ζουν οι συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Ανατολική Ουκρανία τον περασμένο Ιούλιο.
Οι σοροί τριών ακόμη Μαλαισιανών που επέβαιναν στο αεροσκάφος Boeing 777 το οποίο καταρρίφθηκε ενώ πετούσε πάνω από την ανατολική Ουκρανία έφθασαν στην Κουάλα Λουμπούρ.
Δύο από τα θύματα αυτά έχουν αναγνωριστεί ως ο επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση, ο Μοχντ Γαφάρ Αμπού Μπακάρ, και ένας επιβάτης, ο λέκτορας πανεπιστημίου Ουνγκ Σι Ινγκ, σύμφωνα με τον υπουργό Λιόου Τιόνγκ Λάι.

Η ταυτότητα του τρίτου θύματος δεν δόθηκε στη δημοσιότητα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.
Η Παρασκευή κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους για τη χώρα, καθώς την ημέρα αυτή έφθασαν οι σοροί 20 Μαλαισιανών που επέβαιναν στο αεροπλάνο το οποίο καταρρίφθηκε στην Ουκρανία την 17η Ιουλίου.
Μια πολυεθνική ομάδα ιατροδικαστών στην Ολλανδία κάνει εξετάσεις DNA στα εκατοντάδες πτώματα και ανθρώπινα υπολείμματα από τον τόπο της συντριβής για να αναγνωριστούν τα θύματα.

Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Δεν σταματούν να ανασύρουν σορούς από τα συντρίμμια του boeing

Αυτός ο στρατιώτης “καίει” τον Πούτιν; Φωτογραφίες στο instagram τον δείχνουν στην Ουκρανία λίγο πριν την κατάρριψη του Boeing της Malaysian Airlines!

Νέος τρόμος σε πτήση της Malaysia Airlines: Παραλίγο να συγκρουστεί με άλλο αεροπλάνο!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε