Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Matthew Perry: Τα πρώτα πλάνα έξω από το σπίτι του αφότου βρέθηκε νεκρός

Matthew Perry: Τα πρώτα πλάνα έξω από το σπίτι του αφότου βρέθηκε νεκρός

Σαν ψέμα μοιάζει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Matthew Perry, του αγαπημένου Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια». Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του, με τις πρώτες πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ να κάνουν για πνιγμό μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατος του Matthew Perry μόλις στα 54 του χρόνια έχει προκαλέσει σοκ και έχει σκορπίσει παγκόσμια θλίψη, με τα πρώτα πλάνα από το εξωτερικό του σπιτιού, αφότου ο ίδιος βρέθηκε νεκρός, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Από την πρώτη στιγμή στην οικία του ηθοποιού κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία η οποία, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο απέκλεισε με κίτρινη κορδέλα την περιοχή για να κάνει την έρευνά της.

@joy.of.everything Breaking News: Actor Matthew Perry’s house seen shortly after the news broke that the actor has passed away within the home at age 54. R.I.P. Matt #matthewperry #friends #ripmatthewperry #mattperry #breakingnews ♬ original sound – Joy Of Everything

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν πλάνα και από τη στιγμή που φτάνει στο σπίτι ο πατριός του, εμαφνώς σε κατάσταση σοκ. 

@joy.of.everything Dateline NBC’s Keith Morrison who is Matthew Perry’s stepfather greets & comforts Matthew Perry’s parents outside of his home several hours after the news of his passing. #matthewperry #keithmorrison #breakingnews #celebritynews #ripmatthewperry #friends ♬ original sound – Joy Of Everything

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος Τσάντλερ είχε ανεβάσει στο Instagram του φωτογραφία με τον πατριό του. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό. «Εδώ είμαι εγώ, και ο πατέρας μου Τζον, και οι δύο κρατώντας ένα ποτό», είχε γράψει στο σχόλιο του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Αρχικά, οι Αρχές του Λος Άντζελες πήγαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι γιατί δέχθηκαν μια κλήση για καρδιακή προσβολή που υπέστη ένας άνδρας στα 50 του. Λίγη ώρα αργότερα, έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά μαζί με τους υπόλοιπους «Friends».

Σύμφωνα με το TMZ δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια.

Ήταν γνωστό πως μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις