Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Midnight Oil: Πέθανε ο μπασίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος

Midnight Oil: Πέθανε ο μπασίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος
ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Midnight Oil, Γουέιν Στίβενς, γνωστός ως Μπόουνς Χίλμαν πέθανε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ.

Η τραγική είδηση για τους Midnight Oil επιβεβαιώθηκε μέσω των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αυστραλιανής μπάντας, χθες, Κυριακή 8 Νοεμβρίου. “Θρηνούμε την απώλεια του αδελφού μας Μπόουνς Χίλμαν, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Μιλγουόκι σήμερα μετά από μάχη με τον καρκίνο”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος.

“Ήταν ο μπασίστας με την όμορφη φωνή, το μέλος της μπάντας με την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και ο εξαιρετικός μουσικός σύντροφός μας”.

“Θα μας λείψει πολύ ο αγαπητός μας φίλος και σύντροφος και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη [σύζυγό του] Ντένις, η οποία υπήρξε πυλώνας δύναμης γι’ αυτόν”, τονίζει η μπάντα.

Το αυστραλιανό συγκρότημα της δεκαετίας του ‘90, Jebediah απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Χίλμαν εξηγώντας πώς βοήθησε στη διαμόρφωση της εμπειρίας ηχογράφησης του ντεμπούτου άλμπουμ του “Slightly Odway”.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου εξέφρασε τη θλίψη του με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter γράφοντας R.I.P Bones Hillman και “θλιβερά, θλιβερά νέα”.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις