Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ – Μυστήριο με χαρτάκι του μακελάρη που έπεσε στον δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ – Μυστήριο με χαρτάκι του μακελάρη που έπεσε στον δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι η στιγμή που ο μακελάρης του Παρισιού προσπαθεί να διαφύγει από τη βελγική αστυνομία και δέχεται τα πυρά των αστυνομικών. Μυστήριο γύρω από το σημείωμα που έπεσε από το παντελόνι του ενώ τον συλλαμβάνουν τραυματισμένο οι αρχές.

Ο 26χρονος Σαλάχ Αμπντεσλάμ είχε καταφέρει να διαφύγει στο Molenbeek στις Βρυξέλλες μετά το μακελειό στο Παρίσι. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που πυροβολείται στο πόδι ενώ προσπαθεί να διαφύγει, ρίχνοντας ένα μυστηριώδες σημείωμα τη στιγμή που τον συλλαμβάνουν. Η σύλληψή του έρχεται 4 μήνες μετά το μακελειό στο Παρίσι και αφού είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο καταζητούμενος τρομοκράτης στον κόσμο.

Σε προηγούμενο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο 26χρονος τρομοκράτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τους αστυνομικούς τη στιγμή που βγαίνει από το κρησφύγετό του και αρχίζει να τρέχει στον δρόμο. Φαίνεται ακόμα ένα μυστηριώδες κομμάτι χαρτί να πέφτει από το παντελόνι του τη στιγμή που τον συλλαμβάνουν οι αρχές. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πήραν το σημείωμα οι αστυνομικοί της βελγικής αστυνομίας.

Πιστεύεται ότι το κρησφύγετο του 26χρονου εντοπίστηκε μετά από συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών Βελγίου και Γαλλίας, ακούγοντας τηλεφωνικές συνομιλίες από την κηδεία του αδερφού του Brahim Abdeslam που ανατινάχτηκε στις επιθέσεις του Παρισιού. Ήταν ένας από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν στην κηδεία που έδωσε πληροφορίες ζωτικής σημασίας και παγίδευσαν τον Σαλάχ στο Molenbeek.

Ο εισαγγελέας του Παρισιού Francois Molins είπε ότι ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ διαδραμάτισε κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό των επιθέσεων του Νοεμβρίου και σχεδίαζε να ανατιναχθεί όπως ο αδερφός του αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. “Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που πρέπει να εξηγήσει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε