Κόσμος

Ο Αβραμόπουλος στην ενθρόνιση του Πάπα

Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην αυριανή ενθρόνιση του Πάπα Φραγκίσκου.

Ανάμεσα στις πολιτικές προσωπικότητες που θα είναι παρούσες στην ενθρόνιση, συμπεριλαμβάνονται η Γερμανίδα καγκελάριος, ‘Αγκελα Μέρκελ, η Αργεντινή πρόεδρος, Κριστίνα Κίρχνερ, ο αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόϊ, και οι πρόεδροι του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουελ, Ντουράο Μπαρόζο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, παρών στην ενθρόνιση του Πάπα

Στην ενθρόνιση του Πάπα και ο Οικουμενικός Πατριάρχης!

150.000 πιστοί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την πρώτη προσευχή του πάπα – ΦΩΤΟ

Από το μικρό παρεκκλήσι της Αγίας Άννης ξεκίνησε την καθιερωμένη τελετή της προσευχής του Αγγέλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο