Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

“Pascha”: Λουκέτο έβαλε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης (pics, video)

“Pascha”: Λουκέτο έβαλε ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης (pics, video)

“Κανόνι” βάρεσε το “Pascha”, ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης, που βρίσκεται στην πόλη Κολονία της Γερμανίας, λόγω της κρίσης της πανδημίας.

Το πορνείο “Pascha” που παραπέμπει σε εμπορικό κέντρο, έπεσε “θύμα” του Covid – 19. Ο τεράστιος αυτός οίκος ανοχής στεγάζεται σε ένα κτίριο έντεκα ορόφων, με 150 γυναίκες ιερόδουλες να εργάζονται για να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους και 100 μέλη προσωπικού, τα οποία έμειναν χωρίς δουλειά.

Ο διευθυντής του “Pascha”, Άρμιν Λόμπσαϊντ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Κολονίας “Express”, ανακοίνωσε ότι “φτάσαμε στο τέλος”.

Όπως εξήγησε ο Λόμπσαϊντ, ο οίκος ανοχής είχε εξαντλήσει όλα τα οικονομικά του αποθέματα κατά τη διάρκεια της έκτακτης κατάστασης που ίσχυσε στη Γερμανία, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

“Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τη χρεοκοπία με τη βοήθεια των τραπεζών, εάν είχαμε λάβει τη δέσμευση πως θα ξεκινούσαμε ξανά τη δραστηριότητά μας τον 2021. Όμως, τελειώσαμε”, κατέληξε ο Λόμπσαϊντ.

Εν μέσω της πανδημίας του Covid – 19, οι πελάτες δίσταζαν να περάσουν την είσοδο του οίκου ανοχής “Pascha” με αποτέλεσμα η… επιχείρηση να χρεοκοπήσει. Το “Pascha” άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά στις 10 Ιανουαρίου του 1972.

Ο πολυτελέστατος οίκος ανοχής διαθέτει εστιατόριο, κέντρο ομορφιάς, μπουτίκ, πλυντήριο, σολάριουμ, μπιστρό, ενώ έχει τη δική του εφημερίδα.

Στο “Pascha” απασχολούνται ιερόδουλες από διάφορες χώρες και στον 7ο όροφο του κτιρίου εργάζονται μόνον οι τρανσέξουαλ πόρνες…

 

Στο υπόγειο, όπου έχει κανείς πρόσβαση από ξεχωριστή είσοδο, βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο “Nightclub Pascha”.

Εκεί οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν γυναικείο στριπτίζ και “pole dancing”. Επιπλέον, πραγματοποιούνται Φεστιβάλ για Ομοφυλόφιλους και Λεσβίες.

Μάλιστα, η διεύθυνση του οίκου ανοχής διαφήμιζε ότι όποιος πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος, θα μπορεί να παίρνει πίσω τα χρήματά του.

πληροφορίες: welt.de

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις