Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Qatar Gate: Ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι – Νέα ακρόαση για Τζόρτζι

Qatar Gate: Ελεύθερες η κόρη και η σύζυγος του Παντσέρι – Νέα ακρόαση για Τζόρτζι

Ελεύθερες θα αφεθούν, σύμφωνα με απόφαση εφετείου της Μπρέσια, η κόρη και η σύζυγος του Αντόνιο Παντσέρι, οι οποίες βρίσκονταν σε κατ’οίκον περιορισμό για το Qatar Gate.

Όπως έγινε γνωστό, το Εφετείο της Μπρέσια αποφάσισε την απελευθέρωση της κόρης και της συζύγου του Παντσέρι, της Σίλβια Παντσέρι και της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι. Πρόκειται για αποτέλεσμα της απόφασης της βελγικής εισαγγελίας να αποσύρει το αίτημα έκδοσής τους από την Ιταλία, αλλά, όπως φαίνεται, και της στενής συνεργασίας του Αντόνιο Παντσέρι με τους εισαγγελείς των Βρυξελλών για το Qatar Gate.

Με τη σημερινή απόφασή του το Εφετείο της Μπρέσια ακυρώνει την ετυμηγορία υπέρ της έκδοσης των δύο γυναικών στο Βέλγιο

Nέα ακρόαση για Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του βελγικού δικαστηρίου για το σκάνδαλο Qatar Gate.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη ακρόαση του Φραντσέσκο Τζόρτζι αλλά και του Νίκολο Φίγκα – Ταλαμάνκα, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι, για την υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Περίπου στις 10:45 ώρα Βρυξελλών έφτασαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους, οι Πιερ Μονβίλ και Μπάρμπαρα Χουλεμπρόκ, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Το προδικαστικό συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει εάν οι Τζόρτζι και Ταλαμάνκα θα παραμείνουν προφυλακισμένοι ή θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις