Κόσμος

Qatar Gate: Σε κατ΄ οίκον περιορισμό η φοροτεχνικός του Αντόνιο Παντσέρι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε κατ’ οίκον περιορισμό ετέθη από την ιταλική Δικαιοσύνη η φοροτεχνικός του πρωταγωνιστή του σκανδάλου διαφθοράς, Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι, η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι. Τις επόμενες ημέρες το δικαστήριο του Μιλάνου θα πρέπει να αποφασίσει αν η φοροτεχνικός του Παντσέρι, θα εκδοθεί στο Βέλγιο, όπως έχουν ζητήσει οι εισαγγελείς των Βρυξελλών, προκειμένου να ανακριθεί για το σκάνδαλο Qatar Gate.

Η Μπελίνι συνελήφθη στο Μιλάνο την Τρίτη το βράδυ, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος, που εκδόθηκε από τις βελγικές αρχές, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, εγκληματική δράση και διαφθορά.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, «η Μπελίνι φέρεται να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ροή των μετρητών που προέρχονταν από το Κατάρ, δημιουργώντας, μαζί με την κόρη του Αντόνιο Παντσέρι, την Σίλβια Παντσέρι, μια σειρά από εταιρίες με στόχο να δοθεί σ’ αυτή τη ροή χρημάτων νόμιμη όψη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γκάντι Άιζενκοτ: Ο στρατηγός που απειλεί να «ρίξει» τον Νετανιάχου στο Ισραήλ – Έχασε τον γιο του στη Γάζα, τον χλευάζουν για τα αγγλικά του
Ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού στρατού εξελίσσεται σε ισχυρό διεκδικητή της πρωθυπουργίας, καθώς η δημοτικότητα του Μπενιαμίν Νετανιάχου καταρρέει στον δρόμο προς τις κάλπες του φθινοπώρου
Γκάντι Άιζενκοτ
Ντόναλντ Τραμπ: «Οι τιμές του πετρελαίου έχουν πέσει αλλά οι εταιρείες δεν τις μειώνουν στην αντλία, εξαπατούν τους πελάτες»
«Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες δεν μειώνουν τις τιμές τους στην αντλία ανάλογα με τις κατακόρυφα χαμηλότερες τιμές που πληρώνουν για το πετρέλαιο», παραπονέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ