Κόσμος

Ryanair: Κλείνει τη βάση στην Φρανκφούρτη επειδή οι πιλότοι δε δέχτηκαν μείωση μισθού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ryanair ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το φθινόπωρο τη βάση της στη Φρανκφούρτη, επειδή οι Γερμανοί πιλότοι δε δέχτηκαν μείωση μισθών. 

Η Ryanair, που διεξάγει ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης το οποίο προβλέπει την κατάργηση 3.000 θέσεων εργασίας, ανακοίνωσε την απόφασή της σε υπόμνημα που έστειλε στους πιλότους της που έχουν την έδρα τους στη Γερμανία.

Το συνδικάτο των Γερμανών πιλότων VC απέρριψε κατά πλειοψηφία σε ψηφοφορία την πρόταση της εταιρείας να δεχθεί μείωση μισθών κατά 20% για τέσσερα χρόνια.

Ryanair: Ψήφισαν υπέρ του κλεισίματος

“Το VC ψήφισε υπέρ της κατάργησης θέσεων εργασίας και του κλεισίματος βάσεων, την ώρα που θα μπορούσαν να έχουν διαφυλαχθεί όλες οι θέσεις εργασίας”, υπογράμμισε στο υπόμνημα η Ryanair.

Η εταιρεία δεν διευκρίνισε πόσες θέσεις εργασίας αφορά το κλείσιμο της βάσης της στη Φρανκφούρτη την 1η Νοεμβρίου.

Επίσης η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία πρόκειται να κλείσει τις βάσεις της στο αεροδρόμιο Τέγκελ του Βερολίνου και στο Ντίσελντορφ, πιθανόν πριν τον χειμώνα.

Από την πλευρά τους οι Βρετανοί πιλότοι της Ryanair είχαν δεχθεί τη μείωση μισθού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Youtuber έμεινε για ένα 24ωρο στο «πιο θανατηφόρο νησί του κόσμου» – «Σε σκοτώνει αν αναπνεύσεις τον αέρα του»
Το μικρό νησί στη Σκωτία βρίσκεται στον κόλπο Gruinard μεταξύ Gairloch και Ullapool και για δεκαετίες ήταν γνωστό ως «Anthrax Island» - Οι οι βρετανικές αρχές το είχαν χαρακτηρίσει ακατοίκητο λόγω της μόλυνσης του εδάφους με άνθρακα
Ο Youtuber
Ομηρία σε τράπεζα στη Γερμανία μετά από επίθεση σε χρηματαποστολή – Ειδικές δυνάμεις και ελικόπτερα στο σημείο
Το κέντρο της πόλης Ζίντσιγκ έχει αποκλειστεί - Όπως μεταδίδει η Bild, ο δράστης φέρεται να έχει πάρει τον υπάλληλο ως όμηρο και να βρίσκεται εντός της τράπεζας
Ομηρία σε τράπεζα στη Γερμανία
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά