Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Ryanair: Νέα απεργία των πιλότων στο Βέλγιο στις 29 και 30 Ιουλίου – Προς ακύρωση πολλές πτήσεις

Νέα απεργία προγραμματίστηκε το Σαββατοκύριακο 29η – 30ή Ιουλίου, προκήρυξαν οι πιλότοι της Ryanair στο Βέλγιο.

Οι πιλότοι της Ryanair απαιτούν να αποκατασταθεί ο μισθός τους μετά τις περικοπές που υπέστησαν την περίοδο της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Καταγγέλλουν επίσης προβλήματα με τον χρόνο ανάπαυσης.

Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των πιλότων και της εταιρείας, χωρίς αποτέλεσμα.

Κάνοντας λόγο για «πλήρη ασέβεια της εταιρείας έναντι των πιλότων», το συνδικάτο CNE/ACV Puls καλεί σε απεργία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Θα επηρεαστούν κυρίως οι λειτουργίες στο αεροδρόμιο του Charleroi, καθώς, παρόλο που η Ryanair εκτελεί επίσης πτήσεις στο Zaventem, τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί εκεί δεν έχουν βάση το Βέλγιο.

Στην προηγούμενη απεργία (15η και 16η Ιουλίου), σύμφωνα με τη διοίκηση του αεροδρομίου Charleroi (BSCA) σχεδόν τέσσερις στους δέκα επιβάτες (το 38%) επηρεάστηκαν τις ακυρώσεις πτήσεων.

Πάνω από το 80% των πιλότων της Ryanair συμμετείχε στην απεργία εκείνη, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 120 πτήσεις το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές στιγμές σε τσίρκο στη Βραζιλία - Γυναίκα ακροβάτης που κρεμόνταν από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό
Ο υπεύθυνος του τσίρκου Circo Robatiny στο οποίο εργαζόταν η ακροβάτης έριξε τις ευθύνες για το περιστατικό της πτώσης στην Ντίας και όχι σε βλάβη του εξοπλισμού
Ακροβάτης πέφτει στο κενό
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν στην Βρετανία – Την Τετάρτη θα συναντηθούν με τον Κάρολο
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί από τον βασιλιά Κάρολο και, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για κάθε επίσημη κρατική επίσκεψη, θα φιλοξενηθεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ
Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland – Αποκλειστικό μήνυμα και προσωπικές αναμνήσεις
Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στο Space Mountain, το οποίο, όπως λέει, ήταν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια στο πάρκο ενώ η Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει: «Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σου»
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι