Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σε διαθεσιμότητα ο δήμαρχος για τις… γυμνές selfie!

Σε διαθεσιμότητα ο δήμαρχος για τις… γυμνές selfie!

Προσωρινά σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο δήμαρχος που κατηγορείται ότι τράβηξε και έστειλε selfie γυμνή φωτογραφία μέσα στο γραφείο του!

Οι καταγγελίες ότι τράβηξε γυμνές selfies μέσα στο γραφείο του τον οδήγησαν σε διαθεσιμότητα…
Οι περιπέτειες δεν έχουν τέλος για τον δήμαρχο της πόλης Μπάντεν της Ελβετίας, Γκέρι Μίλερ, ο οποίος εκτός από δήμαρχος έχει εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα των Πρασίνων!
Το δημοτικό συμβούλιο της ελβετικής κοινότητας που ανήκει στο καντόνι Άαργκαου, το οποίο βρίσκεται στα περίχωρα της Ζυρίχης, αποφάσισε να παύσει προσωρινά από τα καθήκοντά του το δήμαρχο προκειμένου να «ξεκαθαρίσει την κατάσταση», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.
Ο δήμαρχος που είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Εθνικού Συμβουλίου (της Κάτω Βουλής) προστατεύεται από το τεκμήριο της αθωότητας, επισημαίνει το δημοτικό συμβούλιο του Μπάντεν.
Η απόφαση αυτή ακολουθεί τις αποκαλύψεις της ελβετικής εφημερίδας Schweiz am Sonntag που κατηγόρησε χθες το Μίλερ ότι έστειλε σε μία γνωστή του selfies στις οποίες εικονίζεται γυμνός, τις οποίες τράβηξε στο γραφείο του κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας.
Σύμφωνα με το Μίλερ, που απευθύνθηκε στα μέσα ενημέρωσης μέσω του δικηγόρου του, η γυναίκα με την οποία ο πολιτικός βρισκόταν σε επαφή είχε αρχίσει να τον πιέζει και τον είχε απειλήσει ότι θα αποκαλύψει την υπόθεση στα μέσα ενημέρωσης και σε τρίτους.

Διαβάστε επίσης:
Με γυμνή selfie διαφήμισε το… προς πώληση σπίτι του! (ΦΩΤΟ)


Καθηγητής πανεπιστημίου έμεινε τσίτσιδος μπροστά στους φοιτητές του! – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος ηθοποιός του Game Of Thrones έχει παίξει γυμνός σε διαφήμιση;

Γνωστός Αμερικανός ηθοποιός αδυνάτισε και φωτογραφήθηκε γυμνός!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε