Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σεισμοί – μυστήριο στην Αμερική – Απίστευτη η εξήγηση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Εκατοντάδες ήταν οι κλήσεις στις υπηρεσίες άμεσης επέμβασης των ΗΠΑ. Ο ένας μετά τον άλλο οι κάτοικοι άρχισαν να καλούν το 911 λέγοντας ότι έγινε σεισμός.

Η απάντηση των υπηρεσιών όμως ήταν ότι η Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ δεν είχε καταγράψει κανέναν σεισμό στην περιοχή.
Όμως τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν. Επί μία ώρα χθες το μεσημέρι, από τη μία και μισή κάτοικοι από το Κονέκτικατ, το Λογκ Άιλαντ, το Νιου Τζέρσεϊ συνέχιζαν να καλούν αναφέροντας δονήσεις στα τζάμια ή και σε ολόκληρο το σπίτι τους.
Η περιοχή απ’ όπου έγιναν οι κλήσεις είναι πολύ μεγάλη και έτσι ενώ επισήμως δεν είχε γίνει σεισμός οι συνεχείς αναφορές σε δονήσεις άρχισαν να δημιουργούν ερωτήματα και … θεωρίες συνωμοσίας.
Κάποιοι δίνουν την εξήγηση στρατιωτικών ασκήσεων πάνω από τον Ατλαντικό. Για την ακρίβεια υπάρχουν αναφορές σε ασκήσεις πολεμικών αεροσκαφών που έσπαζαν το φράγμα του ήχου.
Η κατάσταση όμως περιπλέκεται από τη στιγμή που επισήμως οι στρατιωτικές αρχές της κοντινής βάσης McGuire – Dix – Lakehurst αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε