Κυριακή, 2 Ιουν.
29oC Αθήνα

Σόου Μαδούρο: Ιδού το φάντασμα του Τσάβες! (ΦΩΤΟ)

Το... φάντασμα του Τσάβες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
Το... φάντασμα του Τσάβες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Με μια φωτογραφία από τον τοίχο του εργοταξίου του μετρό όπου εργάτες… είδαν τον Ούγκο Τσάβες, βγήκε στην κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο.

Στη φωτογραφία, πάνω στον τοίχο, φαίνεται να υπάρχουν σημάδια που… θυμίζουν μάτια και μύτη. Σύμφωνα με τον Μαδούρο είναι το πρόσωπο του Ούγκο Τσάβες.

Ο Μαδούρο έχει δηλώσει πως έχει δει το πνεύμα του πρώην μέντορά του αρκετές φορές.

Από το θάνατό του εξαιτίας καρκίνου τον περασμένο Ιανουάριο, ο Τσάβες έχει πάρει μυθικές διαστάσεις για τους οπαδούς του

Η τελευταία φορά ήταν όταν το πρόσωπο του Τσάβες εμφανίστηκε στους εργάτες κατά τη διάρκεια της νύχτας και για μερικά δευτερόλεπτα μέσα σε μια σήραγγα του μετρό στο Καράκας.

«Μου σηκώνονται οι τρίχες από τα μαλλιά μου και μόνο που σας μιλάω για αυτό», είπε το βράδυ της Τετάρτης ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση, κρατώντας μια φωτογραφία όπου φαίνεται στον λευκό τοίχο να υπάρχουν σημάδια που μοιάζουν με μάτια και μύτη. «Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο; Αυτό το βλέμμα είναι το βλέμμα της πατρίδας που βρίσκεται παντού γύρω μας, ακόμη και σε ανεξήγητα φαινόμενα», πρόσθεσε.

Ο Μαδούρο και η... φωτογραφία του Τσάβες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
«Ακριβώς όπως εμφανίστηκε, έτσι εξαφανίστηκε. Αυτό που λέτε είναι σωστό, ο Τσάβες είναι παντού, εμείς είμαστε ο Τσάβες, εσείς είστε ο Τσάβες», δήλωσε ο Μαδούρο στην κρατική τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ούγκο Τσάβες ζεί! Τον είδαν στο … μετρό!

Απίστευτο ξύλο στη Bουλή της Βενεζουέλας! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Στον τάφο του Τσάβες ο Μαραντόνα – Στηρίζει τον Μαδούρο

Βενεζουέλα: «Οι ΗΠΑ ήθελαν να σκοτώσουν τον Καπρίλες»

Ο Τσάβες μίλησε στον Χριστό για να βγεί Πάπας από την Λατινική Αμερική

Δεν μπορούν να ταριχεύσουν τον Ούγκο Τσάβες!

Δηλητηρίασαν τον Τσάβες (;)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε