Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Squid Game: Ο «παίκτης 001» της σειράς του Netflix διώκεται για σεξουαλική επίθεση

Squid Game: Ο «παίκτης 001» της σειράς του Netflix διώκεται για σεξουαλική επίθεση

Ο Ο Γιονγκ-σου, -ένας από τους σταρ της σειράς «Squid Game»- διώκεται για σεξουαλική επίθεση το 2017, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία στο AFP. Ο 78χρονος ηθοποιός έγινε τον Ιανουάριο ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμάται με Χρυσή Σφαίρα, η οποία του απενεμήθη για τον ρόλο του «παίκτη 001» στο επιτυχημένο δυστοπικό θρίλερ του Netflix.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εισαγγελικές Αρχές της Νότιας Κορέας απήγγειλε επισήμως κατηγορίες στον πρωταγωνιστή του «Squid Game» χθες, Πέμπτη (24.11.2022). Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Netflix κατηγορείται για ανάρμοστο άγγιγμα του σώματος μιας γυναίκας το 2017. Σύμφωνα με το AFP, o 78χρονος ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος. 

Οι πληροφορίες αυτές «δεν είναι ανακριβείς», δήλωσε στο AFP αξιωματούχος της εισαγγελίας της Σουόν, στα νότια προάστια της Σεούλ, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε στη συνέχεια να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο Ο Γιονγκ-σου.

Την «Squid Game», μια σκοτεινή και βίαιη καταγγελία των παρεκτροπών του καπιταλισμού, στην οποία οι φτωχοί σκοτώνουν ο ένας τον άλλον στη διάρκεια σκληρών παιδικών παιγνιδιών με την ελπίδα να κερδίσουν εκατομμύρια, έχουν παρακολουθήσει δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι από την προβολή της το 2021 και παραμένει από τις πιο δημοφιλής σειρές του Netflix. 

Με πληροφορίες και φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις