Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Super Bowl: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των Kansas City Chiefs για τη νίκη στον τελικό

Super Bowl: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των Kansas City Chiefs για τη νίκη στον τελικό
Φωτογραφία: Reuters

Πανικός προκλήθηκε στο Κάνσας κατά την διάρκεια της παρέλασης των Kansas City Chiefs για την νίκη τους στον τελικό του Super Bowl, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και τουλάχιστον 15 να τραυματιστούν, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά. Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται και παιδιά.

“Πυροβολισμοί έπεσαν περιμετρικά του (σιδηροδρομικού σταθμού) Union Station. Παρακαλώ απομακρυνθείτε από την περιοχή”, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κάνσας Σίτι στο X (πρώην Twitter), διευκρινίζοντας ότι προσπαθεί “ακόμη να προσδιορίσει τον αριθμό των θυμάτων”. 

Η τοπική αστυνομική διεύθυνση ανακοίνωσε πως δύο ύποπτοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα, προσήχθησαν και ανακρίνονται.

Ο δήμαρχος του Κάνσας ενημέρωσε πως όλα τα μέλη της αποστολής των Kansas City Chiefs – συμπεριλαμβανομένων αθλητών, προπονητών και λοιπού προσωπικού – είναι ασφαλή.

Στις εικόνες φαίνονται αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια να τρέχουν μέσα σε θέατρο του Κάνσας. Άνθρωποι τρέχουν να φύγουν από τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί για την παρέλαση.

 

 

 

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις