Κόσμος

Τα δάκρυα της Καμίλα Πάρκερ στην κηδεία του αδερφού της

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο της αδερφό, Μαρκ Σάντ, η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Στουρπέιν της Νότιας Αγγλίας.

Συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Κάρολο, η Δούκισα της Κορνουάλης συντετριμμένη είπε το τελευταίο αντίο στον αδερφό της ο οποίος χάθηκε πρόωρα όταν στις 23 Απριλίου βγήκε για ένα τσιγάρο έξω από νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη γλίστρισε και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του.


Ο 63χρονος Σαντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο δυστύχημα για τον αδελφό της Καμίλα – Βγήκε για τσιγάρο, γλίστρησε και σκοτώθηκε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να πάρει τον έλεγχο της Ουάσιγκτον εξαιτίας της βίας ανηλίκων: «Να διώκονται σαν ενήλικες και να φυλακίζονται από τα 14»
«Αν οι τοπικές αρχές δεν φροντίσουν να ανακτηθεί ο έλεγχος «γρήγορα» εφαρμόζοντας μέτρα "δεν θα έχουμε άλλη επιλογή παρά να προχωρήσουμε σε ομοσπονδιακό έλεγχο" της πόλης»
Ο Ντόναλντ Τραμπ 5