Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια πριν πεθάνει! “Βοήθησέ με”

Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια πριν πεθάνει! “Βοήθησέ με”

Προσπάθησε απεγνωσμένα να καλέσει βοήθεια, καλώντας έναν φίλο της. Άφησε φωνητικό μήνυμα “βοήθησέ με” γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα τη νύχτα του φριχτού θανάτου της.

Η 18χρονη Ellen Finnegan ακουγόταν ήρεμη αλλά μεθυσμένη όταν έλεγε τα τελευταία της λόγια. Λίγο αργότερα θα πέθανει στο διαμέρισμα από φωτιά που προκλήθηκε από τσιγάρο ή ηλεκτρική συσκευή.

Ο πατέρας της Bartley Finnegan δεν ήταν στο διαμέρισμά τους στο Lower Square και θα έφευγε για σκι την επόμενη μέρα του τραγικού θανάτου της. Η 18χρονη, όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις, είχε 3,5 φορές παραπάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ στο αίμα της.

Είχε βγει στο μπαρ Quinn στο Newcastle, με τη φίλη της Nicole Keenan να εξιστορεί με δάκρυα στα μάτια τη στιγμή που την οδήγησε σπίτι. Την τύλιξε με μια κουβέρτα και της έδωσε ένα μαξιλάρι επειδή δεν καθόταν στο κρεβάτι. Η Sara Gorman ανακάλυψε το μήνυμα που της είχε αφήσει το επόμενο πρωινό.

“Δυστυχώς η περίπτωση αυτή υπογραμμίζει τους μεγάλους κινδύνους σε ό,τι αφορά το αλκοόλ και ειδικά τη βαριά κατανάλωση αλκοόλ. Ελπίζω ότι μπορούν να αντληθούν διδάγματα”, τόνισε η ιατροδικαστής Suzanne Anderson.

Δεν χτύπησε συναγερμός καπνού τη μοιραία νύχτα. Ήταν ένας εργάτης του δήμου που παρατήρησε τις φλόγες και κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι πυροσβέστες βρήκαν το πτώμα της Finnegan στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού. Είχε πεθάνει από τις αναθυμιάσεις.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε