Κόσμος

TikTok: «Τέχνασμα» χαρακτηρίζει ο Λευκός Οίκος την απειλή άμεσης διακοπής λειτουργίας του στις ΗΠΑ

«Ενέργειες για την εφαρμογή του νόμου αυτού θα βαρύνουν την επόμενη κυβέρνηση, κατά συνέπεια το TikTok και άλλες εταιρείες θα πρέπει να μεταφέρουν σε αυτήν τα θέματά τους»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε το Σάββατο (18.01.2025) «τέχνασμα» την απειλή του TikTok να διακόψει την λειτουργία του στις ΗΠΑ την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, παραμονή της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ ως 47ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Είδαμε την πρόσφατη ανακοίνωση του TikTok. Πρόκειται για τέχνασμα και δεν βλέπουμε κανέναν λόγο για το TikTok ή άλλες εταιρείες να λάβουν μέτρα τις επόμενες ημέρες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ τη Δευτέρα (20.01.2025)», δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ.

«Έχουμε διατυπώσει την θέση μας σαφώς και ευθέως: ενέργειες για την εφαρμογή του νόμου αυτού θα βαρύνουν την επόμενη κυβέρνηση. Κατά συνέπεια, το TikTok και άλλες εταιρείες θα πρέπει να μεταφέρουν σε αυτήν τα θέματά τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φον ντερ Λάιεν: Δεν υπάρχει μαγική λύση για την ενέργεια – Προστασία της ΕΕ σε ενδεχόμενο εμπορικό πόλεμο
«Η Ευρώπη πρέπει να επιμείνει στην ενεργειακή μετάβαση, με στόχο την πρόσβαση σε οικονομικά προσιτές, καθαρές και εγχώριες πηγές ενέργειας, όπως οι ανανεώσιμες πηγές και η πυρηνική ενέργεια» υπογράμμισε η φον ντερ Λάιεν
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 16 Οκτωβρίου 2026
«Το Ιράν δεν σκοπεύει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα» δήλωσε ο Πεζεσκιάν – «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο»
Ο Ιρανός πρόεδρος απορρίπτει τις κατηγορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, δηλώνει ανοιχτός στον διάλογο και καταγγέλλει τις αμερικανικές κυρώσεις ως «αδικαιολόγητες και απάνθρωπες»
Μασούντ Πεζεσκιάν