Κόσμος

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Μέρκελ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν τα "τρέχοντα προβλήματα" στις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στην Ρωσία και την Γερμανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν σήμερα, δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δεν διευκρίνισε περαιτέρω, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ.

Η γερμανική κυβέρνηση προειδοποίησε την Ρωσία την περασμένη εβδομάδα ότι οι επιθεωρήσεις στα γραφεία που έχουν στην Μόσχα διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις και ινστιτούτα ερευνών, συμπεριλαμβανομένων δύο από την Γερμανία, θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις των δύο χωρών.

Η Ρωσία χαρακτήρισε πέρυσι “ξένους πράκτορες” όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που εδρεύουν στην χώρα, οι οποίες λαμβάνουν δυτική χρηματοδότηση για πολιτική εργασία.

Ο Πούτιν και η Μέρκελ θα εγκαινιάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο την Έκθεση του Ανόβερου για την Βιομηχανική Τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα εύσημα του Σρέντερ στην αντίπαλό του Μέρκελ

Η Μέρκελ γυμνή; – ΦΩΤΟ

Μετά τις γυμνές φωτογραφίες η Μέρκελ έβαλε μπουρνούζι – ΦΩΤΟ

Financial Times: Φασίστας ο Σόιμπλε και ”Ούνος” η Μέρκελ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
14
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 24