Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Το βλέμμα που «σκοτώνει» (τον Ομπάμα) – ΦΩΤΟ, VIDEO

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Huffington Post
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Huffington Post

Ο ένας (Τζον Μπέινερ) Ρεπουμπλικάνος, ο άλλος (Μπαράκ Ομπάμα) Δημοκρατικός. Κατά την ομιλία του Αμερικανού προέδρου στο Κογκρέσο, τα βλέμματα που έριχε ο πρόεδρος της Βουλής, ήταν… όλα τα λεφτά!

Και η Huffington Post τα συγκέντρωσε σε ένα ξεκαρδιστικό video!

Μετά την ομιλία ο Ομπάμα, ο Μπέινερ δεν έχασε την ευκαιρία να… «καρφώσει» τον Αμερικανό πρόεδρο, λέγοντας πως “έπειτα από πέντε χρόνια στην εξουσία, ο πρόεδρος Ομπάμα είναι φανερό πως έχει έλλειμμα ιδεών. Με λίγες προτάσεις που υποστηρίζονται από τα δύο κόμματα, οι Αμερικανοί άκουσαν ένα πρόεδρο που ενδιαφέρεται περισσότερο για την ιδεολογία παρά να βρει μια λύση στα προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους”.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
“Υπερβολικά πολλοί άνθρωποι τα έχουν χαμένα επειδή οι πολιτικές του προέδρου τους κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη”, υποστήριξε από την πλευρά της η Κάθι Μακμόρις Ρότζερς, βουλευτής στην οποία είχε ανατεθεί να διατυπώσει την “απάντηση” των ρεπουμπλικάνων στην ομιλία του Ομπάμα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
Καταφέρθηκε επίσης εναντίον της μεταρρύθμισης της υγειονομικής ασφάλισης (Obama Care) στην οποία προχώρησε ο πρόεδρος, η εκκίνηση της κεντρικής πτυχής της οποίας σηματοδοτήθηκε το φθινόπωρο από σοβαρές αποτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ανεξαρτητοποιείται» από το Κογκρέσο ο Ομπάμα!

Εκατομμυριούχοι οι μισοί Γερουσιαστές στο Κογκρέσο – Πόσα βγάζουν

“Ο Ομπάμα πρέπει να σταματήσει να ζητάει συγγνώμη για τις υποκλοπές”

“Καταποντίστηκε” το Ρεπουμπλικανικό κόμμα

ΗΠΑ: Και με υπογραφή Ομπάμα, “λουκέτο” τέλος

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε