Κόσμος

Τουλάχιστον 11 νεκροί σε πυρκαγιά εργοστασίου στη Μόσχα

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην ανατολική Μόσχα και κατέρρευσε η στέγη, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

“Σύμφωνα με τους ερευνητές, μια έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων έπιασε φωτιά σε ένα από τα βιομηχανικά κτίρια της οδού Στρομίνκα στη Μόσχα, προκαλώντας την κατάρρευση της στέγης”, ανακοίνωσε η Γιούλια Ιβάνοβα, εκπρόσωπος στο τοπικό τμήμα της ρωσικής Επιτροπής Έρευνας.

Τα θύματα έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τη στέγη. “Οι σοροί 11 ανθρώπων βρέθηκαν όταν η φωτιά έσβησε”, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Τα θύματα ήταν μετανάστες εργάτες που απασχολούνταν στο εργοστάσιο ετοίμων ενδυμάτων, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων αρχικά είχε ανακοινώσει πως δεν υπήρχαν θύματα, πριν οι ερευνητές αναφέρουν τον εντοπισμό νεκρών στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστα ακόμη αίτια, αργά χθες βράδυ και έσβησε πέντε ώρες μετά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η Επιτροπή ‘Ερευνας ανακοίνωσε σήμερα ότι διενεργεί ποινική έρευνα για να διαπιστωθεί αν η καταστροφή οφείλεται σε πυρκαγιά ή εμπρησμό.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 1