Κόσμος

«Turkaegean» – Νέα πρόκληση από την Τουρκία: Τουριστική καμπάνια με επίκεντρο το Αιγαίο

Σε μία νέα πρόκληση προχωρά η Τουρκία εν μέσω της τουριστικής περιόδου, αφού σε διαφημιστικό σποτ που θυμίζει έντονα Ελλάδα εμφανίζουν το Αιγαίο… ως τουρκικό.

Στη νέα της τουριστική καμπάνια με όνομα «Turkaegean: Coast of Happiness» («η ακτή της ευτυχίας»), παρουσιάζονται οι ομορφιές του Αιγαίου Πελάγους. Στο βίντεο προώθησης, παρουσιάζονται τα θέλγητρα της δυτικής ακτής της γειτονικής μας χώρας, με το σκηνικό να θυμίζει αρκετά… Ελλάδα και τα δικά μας νησιά.

Ο ήλιος, οι παραλίες, τα ψαρικά, τα μνημεία από την αρχαιότητα και φυσικά το Αιγαίο σε πρώτο πλάνο αναδεικνύονται στο βίντεο για τον τουρκικό τουρισμό, υπό τους ήχους ανατολίτικης μουσικής.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς