Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τζιχαντιστές: Καπνίζεις; 30 μέρες φυλακή ή 40 μαστιγώματα!

Τζιχαντιστές: Καπνίζεις; 30 μέρες φυλακή ή 40 μαστιγώματα!

Ακόμη και το τσιγάρο έχουν απαγορεύσει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Θεωρούν ότι δίνει στους ανθρώπους πλαστή ευφορία, η οποία μοιάζει με… μέθη και όποιος “συλληφθεί” να παραβαίνει και αυτή την εντολή τους τιμωρείται με 30 μέρες φυλακή ή 40 χτυπήματα με μαστίγιο!

Αυτό κι άλλα πολλά αποκαλύπτει στο βιβλίο «ISIS, η Αποκάλυψη», του επισκέπτη καθηγητή στο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς και συμβούλου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Γουίλιαμ Μακ Καντς, που κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Πεδίο (σε μετάφραση Αλέξανδρου Ηλιόπουλου).

Οι τζιχαντιστές, που υποτίθεται πως εφαρμόζουν πιστά το Κοράνι, δεν ενδιαφέρονται για το γεγονός πως η συνήθεια του καπνίσματος έφτασε στη Μέση Ανατολή τον 16ο αιώνα και άρα δεν θα μπορούσε να απαγορευτεί από το Κοράνι, αφού δεν αναφέρεται καν σε αυτό το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων!

Στις 254 σελίδες του βιβλίου «ISIS, η Αποκάλυψη», ο συγγραφέας φωτίζει τη μυστική διοικητική γραφειοκρατία, τις μαζικές εκτελέσεις αντιφρονούντων, τη σκλαβιά των γυναικών, τους αποκεφαλισμούς δυτικών ομήρων και τη θανάτωση με σταυρικό θάνατο, το πως οι τζιχαντιστές αξιοποιούν τα social media (μια… δυτική εφεύρεση της Δύσης).

Οι τζιχαντιστές έχουν δημιουργήσει ένα κράτος τρόμου . Οι ηγέτες του βασίζονται στην εκπλήρωση της προφητείας του Κορανίου, που προνοεί για την επικράτηση του αναγεννημένου Χαλιφάτου, στο οποίο οι Μουσουλμάνοι όπου Γης έχουν υποχρέωση να προσκυνήσουν τον αυτοαναγορευθέντα χαλίφη Ιμπραήμ αλ Μπαγκνταντί. Ποιος είναι αυτός; Ο συγγραφέας δίνει το πορτραίτο του υπ΄ αριθμόν ένα καταζητούμενου στον κόσμο:

Ποιός είναι o Ιμπραήμ αλ Μπαγκνταντί

Ο επικεφαλής του «θεϊκού βασιλείου» Ιμπραΐμ Αγουάντ αλ Μπάντρι, γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1971 και είναι γόνος μιας αγροτικής οικογένειας της μεσαίας τάξης από τη Σαμάρα του Ιράκ. Δύο από τους θείους του ήταν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας του δικτάτορα Σαντάμ Χουσεΐν και ένας από τους αδελφούς του ήταν αξιωματικός στο στρατό. Ένας άλλος αδελφός του σκοτώθηκε στον πόλεμο μεταξύ Ιράν και Ιράκ. Ο ίδιος απηλλάγη από τον στρατό λόγω κακής όρασης.

Παρότι ο Ιμπραΐμ γεννήθηκε σουνίτης και αργότερα θα εξελισσόταν σε φανατικό εχθρό των σιιτών, ισχυρίστηκε ότι η μακρινή του καταγωγή ήταν από τον δέκατο ιμάμη. Και μέσω αυτού του δεσμού αυτοχρίστηκε απόγονος του πρώτου ιμάμη, του Αλί, γαμπρού του προφήτη Μωάμεθ.

Οι γείτονές του τον θυμούνται για την ευσέβειά του, τον χαρακτηρίζουν εσωστρεφή, «αυστηρό παιδί», που επέπληττε τα αδέλφια του για τα μικρά θρησκευτικά παραπτώματά τους. Γι’ αυτό και το παρατσούκλι στις παρέες του ήταν ο «Πιστός».

Στο λύκειο υπήρξε μέτριος μαθητής στην αραβική γλώσσα, τραγικός στα αγγλικά, αλλά άριστος στα μαθηματικά. Λόγω της μέτριας βαθμολογίας του δεν κατάφερε να σπουδάσει ισλαμικά νομικά στο πανεπιστήμιο της Βαγδάτης. Γράφτηκε στο Κολλέγιο Ισλαμικών Επιστημών του πανεπιστημίου, όπου μελέτησε τον ισλαμικό νόμο, τη Σαρία, και μόλις το 1996 που πήρε το πτυχίο του γράφτηκε ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο πανεπιστήμιο Ισλαμικών Σπουδών. Εντάχθηκε στην οργάνωση Μουσουλμανική Αδελφότητα και τον Φεβρουάριο του 2004 συνελήφθη από τους αμερικάνους εισβολείς.

Κλείστηκε στο στρατόπεδο Μπούκα, στο σιιτικό Νότο, όπου κρατούντο 24.000 μαχητές! Η φωτογραφία του στα αρχεία της αμερικανικής φυλακής δείχνει έναν άνδρα με κοντά μαλλιά, περιποιημένο μουστάκι, μακριά γενειάδα, μεγάλα γυαλιά με ασημένιο σκελετό και σκούρα φρύδια. Οι κρατούμενοι αποκαλούσαν τη φυλακή «Η Ακαδημία» γιατί εκεί η κατοχική κυβέρνηση είχε κλείσει διανοούμενους τζιχαντιστές , υψηλούς αξιωματούχους του στρατού και δαιμόνιους των υπηρεσιών ασφαλείας, οι οποίοι υπό καθεστώς… ασφάλειας συζητούσαν την ανάγκη αντίστασης και απόδρασής τους. Μετά την έκτιση της ποινής του εντάχθηκε στην Αλ Κάιντα αλλά γρήγορα την υπερέβη, ιδρύοντας το “κράτος” του Ισλάμ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε