Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Viral το βίντεο Γερμανού που ζητά από τον Σολτς να μιλήσει με τον Πούτιν για να φτηνύνει το… ντονέρ

Viral το βίντεο Γερμανού που ζητά από τον Σολτς να μιλήσει με τον Πούτιν για να φτηνύνει το… ντονέρ

Η Γερμανία, όπως και η υπόλοιπη Ευρώπη, βρίσκεται αντιμέτωπη με την ακρίβεια μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, με τις τιμές των τροφίμων, ανάμεσά τους και του… ντονέρ, να εκτινάσσονται στα ύψη, προκαλώντας «πονοκεφάλους» στον καγκελάριο Σολτς.

Βέβαια ο Όλαφ Σολτς δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε για μια επίσκεψη στο Μόναχο το Σαββατοκύριακο πως θα δεχόταν κριτική ειδικά για την τιμή του… ντονέρ και πως το «σκηνικό» θα μαγνητοσκοπούνταν.

Εξερχόμενος λοιπόν από ένα κτίριο ο Όλαφ Σολτς ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που του ζητούσε επίμονα να μειώσει τις τιμές του ντονέρ κεμπάπ.

«Πληρώνω 8 ευρώ για ένα ντονέρ!» φωνάζει ο θυμωμένος άνδρας στον Σολτς, κατά την επίσκεψή του στη νότια πόλη του Μονάχου το Σαββατοκύριακο.

«Μιλήστε σας παρακαλώ με τον (Βλαντιμίρ) Πούτιν, θα ήθελα να πληρώνω 4 ευρώ για ένα ντονέρ», είπε ο άνδρας και ζήτησε επίσης από τον Γερμανό καγκελάριο να συνομιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο για να εξασφαλίσει την προμήθεια φυσικού αερίου στη χώρα.

Ο Σολτς χαμογέλασε στον άνδρα, αλλά δεν έκανε κανένα σχόλιο και μπήκε στο αυτοκίνητό του περικυκλωμένος από σωματοφύλακες.

https://twitter.com/dsebato/status/1584661418661380096?s=20&t=UX1N4iAzHBs_eXA-XbWH4Q

Φυσικά το βίντεο έχει γίνει viral με χιλιάδες «θεάσεις» και ανάλογες «κοινοποιήσεις».

Σημειώνεται ότι το ντονέρ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα των φαστ-φουντ στη Γερμανία.

Πιθανότατα και λόγω του γεγονότος ότι πολλοί Τούρκοι ζουν στη χώρα, «καθιερώνοντας» το γευστικό πιάτο.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις