Κόσμος

Wall Street: Οριακή άνοδος ο Dow Jones – Πτώση για Nasdaq και S&P 500

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεικτές τάσεις επικράτησαν σήμερα στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, στον απόηχο των δυσμενών οικονομικών στοιχείων από την Κίνα που ενέτειναν την ανησυχία των επενδυτών για επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με οριακή άνοδο 26,76 μονάδων (+0,08%), στις 32.223,42 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 142,21 μονάδων (–1,20%), στις 11.662,79 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 15,88 μονάδων (–0,39%), στις 4.008,01 μονάδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: Οι ΗΠΑ «αντέγραψαν» τακτικές του Ιράν – Γιγαντιαία επιχείρηση με 116 τάνκερ για μεταφορά 90 εκατ. βαρελιών πετρελαίου
Η μεταφορά γινόταν με ship-to-ship transfer, όπου πλοία συναντιούνταν κοντά στα Στενά του Ορμούζ - Τα σκάφη κινούνταν με κλειστούς αναμεταδότες, χαμηλό φωτισμό και αποστάσεις για αποφυγή εντοπισμού
Δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ