Κόσμος

WhatsApp: Ποια κινητά σταματούν να υποστηρίζουν την εφαρμογή από την Πρωτοχρονιά

WHATSAPP – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: Από αύριο, Πρωτοχρονιά, εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή WhatsApp. Ποια κινητά τηλέφωνα αφορά.

Από αύριο, Πρωτοχρονιά, όσοι έχουν smartphones με παλαιότερα λογισμικά αναμένεται να μείνουν χωρίς την ύποστήριξη για τη δημοφιλή εφαρμογή συνομιλιών, WhatsApp. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από αύριο 1η Ιανουαρίου 2021, οι συσκευές smartphones με λογισμικό παλαιότερο του iOS9 και του Android 4.0.3, δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp, καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις της εφαρμογής του Facebook.

Έτσι, όσα iPhone δεν έχουν λογισμό iOS 9 ή κάποια επόμενη έκδοσή του, αλλά και όσα Android δεν έχουν την έκδοση 4.0.3 ή νεότερή του, δεν θα μπορούν πλέον να ανοίξουν την εφαρμογή WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021.  Κάποιοι, μάλιστα, κάτοχοι smartphones θα πρέπει να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λογισμικού του κινητού τους τηλεφώνου σε νεότερη έκδοση, για να μπορέσουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Τα iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6S κυκλοφόρησαν πριν την έκδοση iOS 9, ωστόσο όσοι θέλουν, μπορούν να αναβαθμίσουν το λογισμικό προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν σε πλήρη λειτουργία την εφαρμογή. Κινητά android που θα χάσουν την υποστήριξη της εφαρμογής είνει μεταξύ άλλων τα Samsung Galaxy S2, HTC Desire και LG Optimus Black.

Κινητά τηλέφωνα που θα μείνουν χωρίς WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021:
Apple iPhone 1-4
Samsung Galaxy S2
HTC Desire
LG Optimus Black
Motorola Droid Razr
κάθε Android που κυκλοφόρησε πριν το 2010.

Κινητά τηλέφωνα που θα χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση σε iOS 9 ή Android OS 4.0.3:
Apple iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6S
Samsung Galaxy S3 και νεότερα
Samsung Galaxy Note
HTC Sensation
HTC Thunderbolt
LG Lucid
Motorola Droid 4
Sony Xperia Pro και νεότερα.

 

Πηγή: The Independent

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπενίν: «Η κατάσταση είναι πλήρως υπό έλεγχο» διαβεβαιώνει οι αρχές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Μετά την επίθεση σε δημόσια κτίρια από ομάδα στρατιωτικών, οι αρχές ανακοινώνουν ότι απέτρεψαν απόπειρα πραξικοπήματος – Ο Πατρίς Ταλόν καλεί τον πληθυσμό σε ψυχραιμία και υπόσχεται ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν
Ένοπλες δυνάμεις αποτρέπουν την απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης του Μπενίν
Τηλεφωνική συνομιλία Μελόνι με Ζελένσκι – Η Ιταλία θα στείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επανέλαβε την αλληλεγγύη της χώρας της απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις και επιβεβαίωσε την αποστολή γεννητριών για την ενίσχυση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι
Ρωσία: Η Ζαχάροβα καταγγέλλει «διεθνή ταξιαρχία διαφθοράς» γύρω από την ουκρανική εξουσία
Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών αξιοποιεί το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Κίεβο για να επιτεθεί ευθέως στον πρόεδρο Ζελένσκι και το περιβάλλον του
Ρωσία - Μαρία Ζαχάροβα