Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Wimbledon: Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον παρακολουθούν τον τελικό – Μαζί τους Τζορτζ και Σάρλοτ

Wimbledon: Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον παρακολουθούν τον τελικό – Μαζί τους Τζορτζ και Σάρλοτ
Φωτογραφία Reuters

Τον τελικό του Wimbledon παρακολουθούν οι διάδοχοι του βρετανικού θρόνου, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ. Λείπει το… ζιζάνιο, ο Πρίγκιπας Λούις.

Κομψότατοι όπως πάντα, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ φοράει ένα γκρι σακάκι με μαύρη γραβάτα ενώ η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε με ένα πράσινο φόρεμα σαν να είναι ασορτί με το γρασίδι του κορτ του Wimbledon. Με επίσημη ενδυμασία είναι και τα παιδιά τους, με την Πριγκίπισσα Σάρλοτ να ξεχωρίζει με τα γυαλιά ηλίου που φόρεσε.

Οι διάδοχοι του θρόνου του Βασιλιά Καρόλου έκατσαν στο Royal Box, τις καθιερωμένες θέσεις για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται να απονείμει το τρόπαιο του Wimbledon είτε στον Νόβακ Τζόκοβιτς είτε στον Κάρλος Αλκαράθ. Το ίδιο έκανε και χθες στον τελικό των γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς κυνηγάει δύο ιστορικά ρεκόρ τόσο να ισοφαρίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στις κατακτήσεις του τουρνουά αλλά και να «σηκώσει» το 24ο Γκραν Σλαμ του και να πάρει απόσταση δύο τέτοιων τίτλων από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Πίσω από τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον κάθεται ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ. Θα έλεγε κανείς ότι είναι σαν να τους προσέχει ο… Τζέιμς Μποντ.

https://www.youtube.com/watch?v=S8Gvcp7IebY&ab_channel=TheRoyalFamilyChannel

Τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας δεν είναι οι μοναδικοί γαλαζοαίματοι στον τελικό του Wimbledon. Τον αγώνα παρακολουθεί και ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, λόγω της συμμετοχής του Κάρλος Αλκαράθ. 

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις