Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Acun Ilicali: Η κατάρα των τροχαίων και οι δύσκολες στιγμές [Pics]

Acun Ilicali: Η κατάρα των τροχαίων και οι δύσκολες στιγμές [Pics]

Το βράδυ του Σαββάτου (12.10.2019), δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Acun Ilicali έζησε εφιαλτικές στιγμές μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Ο Acun Ilicali (Ατζούν Ιλιτζαλί) είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν ήταν το μοναδικό. Μία… κατάρα τροχαίων κυνηγάει τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία από την νεαρή ηλικία του.
Σε ηλικία 21 ετών, ο Acun Ilicali έχασε τους γονείς του σε τροχαίο. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο και δεν βγήκε από το σπίτι του για έναν χρόνο.
Το 1994, είχε άλλο ένα τροχαίο, αυτή τη φορά με μηχανή, την οποία οδηγούσε εκείνος, με συνεπιβάτη, έναν φίλο του. Ο φίλος του σκοτώθηκε, ενώ ο ίδιος έσπασε το αριστερό χέρι του και έκανε 35 ράμματα.
Αργότερα, ο Acun Ilicali “καρδιοχτύπησε” για την κόρη του, Μπανού, όταν σε ηλικία 18 ετών είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο της, και υπέστη κατάγματα σε όλο το σώμα της.

Το τροχαίο του Acun Ilicali το βράδυ του Σαββάτου

Το βράδυ του Σαββάτου (12.10.2019), ο γνωστός Τούρκος παραγωγός οδηγούσε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Κωνσταντινούπολη, όταν έσκασε το λάστιχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Το πολυτελές αυτοκίνητο του καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος σώθηκε χάρη στους αερόσακους.

https://twitter.com/12numaraorg/status/1183155023024402438

Πηγή: Yenisafak

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις