Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Adele στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ

Η Adele στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ

Χρήματα για τους επιζώντες από την πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ συγκέντρωσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele που θα ασχοληθεί και με τα ψυχικά τραύματά τους.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Adele βρίσκεται στο πλευρό των επιζώντων του Πύργου Γκρένφελ. Πραγματοποίησε ιδιωτική προβολή της ταινίας Despicable Me 3 για ορισμένους από τους νεότερους επιζώντες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται η εφημερίδα The Sun, η Adele αποφάσισε να αφοσιωθεί πλήρως στο να βοηθήσει την κοινωνία του Λονδίνου τώρα που έχει ολοκληρώσει την περιοδεία της.

«Ούσα Λονδρέζα έδειξε από την αρχή το πόσο την επηρέασε η πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ και θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο», δήλωσε η ίδια πηγή.

«Ενώ η Adele δουλεύει  σκληρά στο παρασκήνιο για να συγκεντρώσει όσο γίνεται περισσότερα χρήματα, θέλησε να προσφέρει στους κατοίκους μία βραδιά διασκέδασης και να βοηθήσει να ξεφύγει το μυαλό τους από αυτό που συνέβη και έτσι διοργάνωσε μία ιδιωτική προβολή της Despicable Me 3», είπε η πηγή.

Τουλάχιστον 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο 24ώροφο κτίριο του δυτικού Λονδίνου στις 14 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις