Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αδιανόητη τραγωδία! Σκότωσε τον γιο του από ζήλεια – Δεν ήθελε να τον προσέχει

Αδιανόητη τραγωδία! Σκότωσε τον γιο του από ζήλεια – Δεν ήθελε να τον προσέχει

Συγκλονίζει το αδιανόητο έγκλημα του Maxim Gorev. Σκότωσε τον 4χρονο γιο του επειδή είχε μπουχτήσει να τον φροντίζει ενώ δούλευε η γυναίκα του.

Ο 34χρονος Maxim Gorev έμενε σπίτι να προσέχει τον 4χρονο γιο του ενώ η σύζυγός του εργαζόταν ως ντέτεκτιβ στη Ρωσία. Το ζευγάρι ήταν μαζί 13 χρόνια, με τους συγγενείς και τους φίλους τους να κάνουν λόγο για το τέλειο ζευγάρι.

Ο Gorev έμενε σπίτι να προσέχει τον γιο τους Artem. Είχε μπουχτήσει που έπρεπε να μένει σπίτι. Είχε μάλιστα αρχίσει να απογοητεύεται ακόμα περισσότερο μετά την προαγωγή της γυναίκας του σε ντετέκτιβ.

Δεν ήθελε να είναι πατέρας πλήρους απασχόλησης, αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει σταθερή δουλειά. Όσο περνούσε ο καιρός, τόσο πιο έντονοι γίνονταν και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι. Η γυναίκα του μοίραζε τον χρόνο της ανάμεσα στον γιο τους και τη δουλειά.

Από ζήλεια εκείνος άρχισε να καταστρώνει το μακάβριο σχέδιό του. Ήλπιζε ότι έτσι θα άρχιζε να περνά περισσότερο χρόνο μαζί του. Αφού πήρε τον 4χρονο γιο τους από τον παιδικό σταθμό, της έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα. “Θα πεθάνουμε”.

Τα ανατριχιαστικά μηνύματα

Δεν σήκωσε τις κλήσεις της. Δεν της επέτρεπαν να φύγει από τη δουλειά για να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Κλείδωσε τον 4χρονο στο αυτοκίνητο. Τότε συνέδεσε σωλήνα ώστε να περνάει ο καπνός της εξάτμισης στο εσωτερικό. Όταν πέθανε ο γιος τους της έστειλε μήνυμα “σε έσωσα από προβλήματα”.

Μόλις η αστυνομικός γύρισε σπίτι στο τέλος της βάρδιάς της βρήκε το διαμέρισμα άδειο. Κάλεσε τους συναδέλφους της να ερευνήσουν τι συμβαίνει. Το άψυχο κορμάκι του γιου τους βρέθηκε την επόμενη μέρα κρυμμένο ανάμεσα σε ένα σωρό από κουτιά σε γκαράζ κοντά στο διαμέρισμά τους.

Ο άντρας της, που είχε ποινικό μητρώο για μικροκλοπές, κρυβόταν στο σπίτι των γονιών του. “Οι ερευνητές ανακάλυψαν το πτώμα ενός μικρού αγοριού με σημάδια βίαιου θανάτου σε ένα από τα γκαράζ. Ο 34χρονος πατέρας του νεκρού παιδιού κρατείται”, ήταν η ανακοίνωση της αστυνομίας. Πλέον ο Max Gorev βρίσκεται αντιμέτωπος με ισόβια.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις