Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αδιανόητο! Πέταξε την 6 μηνών κορούλα του από τη στέγη του σπιτιού [pics]

Αδιανόητο! Πέταξε την 6 μηνών κορούλα του από τη στέγη του σπιτιού [pics]

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες από έναν 38χρονο που πέταξε την 6 μηνών κορούλα του από τη στέγη του σπιτιού τους.

Στο πρόσωπο και τα μάτια του αστυνομικού που προσπαθεί να τον κρατήσει τη στιγμή που πετάει το μωράκι του καταγράφεται ο τρόμος και η αγωνία του για την τύχη του βρέφους.

Ήταν ο μοναδικός που είχε σκαρφαλώσει και προσπαθούσε να διαπραγματευτεί μαζί του. Κάτω από το κτίριο βρίσκονταν αρκετοί συνάδελφοί του για να αποτρέψουν την τραγωδία.

Ο 38χρονος από τη Νότια Αφρική κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Πέταξε την κορούλα του για να αποτρέψει την κατεδάφιση του κτιριού.

Τον παρότρυναν να ρίξει το μωρό

Πολλοί ήταν εκείνοι που παρότρυναν τον τρελαμένο πατέρα να ρίξει το μωράκι του. “Ρίξτο, ρίξτο, ρίξτο” φώναζαν από κάτω.

Ο αστυνομικός που ανέβηκε στη στέγη δεν κατάφερε να προλάβει. Πέταξε το μωράκι του. Ευτυχώς το έπιασαν οι αστυνομικοί που στέκονταν στον δρόμο και δεν υπέστη τον παραμικρό τραυματισμό.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη μετά την απόφαση να κατεδαφιστούν 90 κτίρια που κατασκευάστηκαν παράνομα στον δήμο Joe Slovo στο Kwadwesi.

Οι αρχές είχαν σταλεί στην περιοχή για την προστασία της ομάδας κατεδαφίσεων. Αυτό γιατί 150 διαδηλωτές είχαν αρχίσει να πετάνε τούβλα εναντίον τους και να κλείνουν τους δρόμους.

Ενώ είχε αποκατασταθεί η έκρυθμη κατάσταση, ο 38χρονος ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού με το παιδί του και απειλούσε να το πετάξει αν δεν υποχωρούσε η ομάδα κατεδάφισης.

Οι αρχές έδωσαν μετά το περιστατικό το παιδί στην 35χρονη μητέρα του και ελέγχονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες ώστε να διασφαλιστεί ότι βρίσκεται σε ασφαλή χώρο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις