Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αεροπλάνο κόπηκε στα τρία στο 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας!

Αεροπλάνο κόπηκε στα τρία στο 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας!

Απίστευτες οι εικόνες από την συντριβή αεροπλάνου στην Τουρκία.
Από πραγματικό θαύμα δεν υπήρχαν νεκροί παρά μόνο τραυματίες.
Το αεροπλάνο βγήκε λόγω κακοκαιρίας από τον διάδρομο προσγείωσης.
Είχε 177 επιβαίνοντες. Εικόνες από τους τραυματισμένους επιβάτες.

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την συντριβή ενός αεροπλάνου στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας το Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης. Το αεροσκάφος της Pegasus Airlines έφυγε από τον διάδρομο την ώρα της προσγείωσης και κόπηκε στα τρία ενώ τυλίχθηκε και στις φλόγες. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και έσβησαν αμέσως την φωτιά.
Εκπρόσωπος τύπου της Pegasus Airlines επιβεβαίωσε το ατύχημα, χωρίς όμως να μπει σε λεπτομέρειες.  Στα πλάνα που μετέδωσαν τουρκικά ΜΜΕ διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους, όπως και ένα τμήμα της κοντά στην ουρά, να έχουν κοπεί.

Εικόνα ζωντανά από το σημείο

Το αεροπλάνο είχε 177 επιβαίνοντες και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τουρκικά ΜΜΕ υπάρχουν 52 τραυματίες. Κάποιοι μεταφέρθηκαν με λεωφορείο του αεροδρομίου σε σοκ για τις πρώτες βοήθειες και κάποιοι άλλοι με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στα social media

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας, που μίλησε στο CNN Turk, δεν υπάρχουν νεκροί από τη συντριβή και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τραυματίες σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τα σωστικά συνεργεία. Κάποιοι αν και τραυματισμένοι κατάφεραν να βγουν μόνοι τους από το αεροπλάνο. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη.

Στις εικόνες που μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα από το σημείο, διακρίνεται η άτρακτος του αεροσκάφους να έχει κοπεί στα τρία και ορισμένοι επιβάτες να απομακρύνονται από αυτό από το πίσω μέρος. Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο της Σμύρνης προς την Κωνσταντινούπολη. Το αεροδρόμιο έχει κλείσει και όλες οι πτήσεις ανακατευθύνονται σε άλλο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

https://twitter.com/OlaCak_OlaCak34/status/1225081220326940675?s=20

https://twitter.com/dammed49020261/status/1225090895307034629?s=20

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις