Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αφεντικά τύραννοι για 20χρονη – Πήδηξε από τον 2ο για να γλιτώσει [vid]

Αφεντικά τύραννοι για 20χρονη – Πήδηξε από τον 2ο για να γλιτώσει [vid]

Σε απίστευτα βασανιστήρια υπέβαλαν μια 20χρονη που εργαζόταν για εξέχουσα οικογένεια στον Λίβανο.

Η 20χρονη Lelisa έφτασε στο σημείο να πηδήξει από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δυο της πόδια για να γλιτώσει.

Ήταν στις 11 Μαρτίου που έκανε τη βουτιά στο κενό μετά από μήνες βασανιστηρίων. Τότε μίλησε και για την τρομακτική δοκιμασία που έζησε στα χέρια της ισχυρής οικογένειας στη βιομηχανία της μόδας του Λιβάνου.

“Με χτυπούσαν με ηλεκτρικό καλώδιο, με έσερναν από τα μαλλιά και χτυπούσαν το κεφάλι μου στους τοίχους”.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια

Η θεία της Lensa Lelisa τράβηξε βίντεο με όσα αποκάλυπτε ενώ ανέρρωνε στο νοσοκομείο Serhal έξω από τη Βηρυτό στις 19 Μαρτίου.

Η Lensa είχε φτάσει στη Βηρυτό από την Αιθιοπία τον Ιούλιο για να εργαστεί για την οικογένεια της σχεδιάστριας μόδας Eleanore Ajami με την Eleanore Couture. Θα εργαζόταν και για τα παιδιά της Alexis, Crystel και Joe Khalil.

Η 20χρονη υποστηρίζει ότι τη χτυπούσαν καθημερινά και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας και δεν της επέτρεπαν να φύγει από το σπίτι για κανένα λόγο.

“Κάθε ώρα υπήρχε κάποια μορφή βασανιστηρίων και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να σωθώ”.

Ο Joe Khalil όπως υποστήριξε την έσερνε συχνά από τα μαλλιά, της έβαζε τα δάχτυλα στα μάτια και μαζί με την αδερφή του Crystel της επιτίθονταν με ψαλίδια.

Αποφάσισε να δραπετεύσει τελικά με ένα άλλο κορίτσι από την Αιθιοπία. Πήδηξε πρώτη και έσπασε και τα δυο της πόδια. Έτσι η άλλη οικιακή βοηθός αποφάσισε να κάνει πίσω.

“Ευχαριστώ τον Θεό που δεν πέθανα και είμαι καλά. Έχω βιώσει πολλή κακοποίηση αλλά κανείς δεν με βλέπει και δεν βοηθά. Αν μιλήσουμε για τα προβλήματά μας θα μας πονέσουν ακόμα περισσότερο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις