Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αφήστε το τζακούζι και πιάστε…

Σταματήστε να τραγουδάτε στο μπάνιο και κάντε γρήγορα….

Μόνο έτσι θα γίνει εξοικονόμηση στο νερό σκέφτηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. Ο εκκεντρικός πρόεδρος τα πήρε στο κρανίο με τους συμπολίτες τους.

Ο Τσάβες ανακοίνωσε μέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας και είπε ότι θα δημιουργήσει ειδικό υπουργείο για την έλλειψη ηλεκτρισμού, η οποία έχει επηρεάσει την εικόνα της σοσιαλιστικής επανάστασής του, λίγο πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2010.

Τα αποθέματα νερού μειώθηκαν σημαντικά. Ο αριστερός πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε ότι η χαμηλή στάθμη των βροχοπτώσεων που προκλήθηκε από το φαινόμενο Ελ Νίνιο είχε ως αποτέλεσμα η στάθμη των υδάτων να είναι εξαιρετικά χαμηλή στη δεξαμενή του Ελ Γκουρί, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φράγματα του κόσμου.

«Μερικοί άνθρωποι τραγουδούν στο μπάνιο για μισή ώρα. Όχι παιδιά!, τρία λεπτά είναι αρκετά. Μέτρησα τρία λεπτά και δεν μυρίζω», είπε ο Τσάβες κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

«Αν πρόκειται να ξαπλώνετε στο μπάνιο με το σαπούνι και να κάνετε και το…πώς το λένε…το τζακούζι, φανταστείτε το, τι είδους κομμουνισμός είναι αυτός; Δεν είμαστε σε καιρούς τζακούζι», είπε ο πρόεδρος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε