Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Άγαλμα” η Χίλαρι Κλίντον! (VIDEO)

“Άγαλμα” η Χίλαρι Κλίντον! (VIDEO)

Δεν έμεινε άγαλμα από κάποια ατάκα του Ντόναλντ Τραμπ η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ. Έγινε… άγαλμα στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην πόλη των Αγίων Σαράντα.

Ήταν γνωστό πως οι Αλβανοί θα έκαναν… άγαλμα τη Χίλαρι Κλίντον. Βασικά, την προτομή της έβαλαν σε μια πλατεία της πόλης, για να τιμήσουν, όπως ανέφεραν οι τοπικές αρχές, τη συμβολή της στο αλβανικό έθνος, σε πολλές διαφορετικές, ιστορικές στιγμές.

Δείτε τα αποκαλυπτήρια της προτομής

Δεν είναι η μοναδική Κλίντον που έχει την τιμή αυτή. Στο Κόσοβο υπάρχει άγαλμα του Μπιλ Κλίντον, μπροστά στο οποίο έχει φωτογραφηθεί η Χίλαρι κατά τη διάρκεια παλιότερης επίσκεψής της και τη φωτογραφία είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο twitter η κόρη τους Τσέλσι.

Επίσης, η μεγαλύτερη λεωφόρος της Πρίστινα φέρει το όνομά του και ένα τεράστιο γκράφιτι με το πρόσωπό του κυριαρχεί σε τοίχο πολυώροφης οικοδομής στο κέντρο της πόλης, για την βοήθεια που προσέφερε ως πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τον πόλεμο του 1999 στην απόσχιση του Κοσόβου από τη Σερβία. Όταν δηλαδή βομβάρδισε τη Σερβία…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε