Κόσμος

Αγία Πετρούπολη: Ένας νεκρός από φωτιά σε νοσοκομείο

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται ασθενείς με μολυσματικές νόσους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Αξιωματούχοι των υπηρεσιών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών δήλωσαν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στα κλινοσκεπάσματα ενός ασθενή με ηπατίτιδα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ένας αξιωματούχος είπε στο RIA ότι ο ασθενής κάπνιζε.

Μια φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τον περασμένο μήνα σε ρωσικό νοσοκομείο αποδόθηκε σε αναπνευστήρες που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία ασθενών που νοσούν από κορονοϊό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε η κριτική επιτροπή της Μπιενάλε της Βενετίας μετά την απόφαση να μην απονεμηθούν βραβεία σε Ρώσους και Ισραηλινούς καλλιτέχνες
Η πενταμελής κριτική επιτροπή, ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα ότι «προασπιζόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα» δεν θα τιμήσει έργα από χώρες οι ηγέτες των οποίων κατηγορούνται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Μπιενάλε