Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αγωγή μαμούθ από πορνοστάρ για τρομακτική επίθεση στα γυρίσματα

Αγωγή μαμούθ από πορνοστάρ για τρομακτική επίθεση στα γυρίσματα

Πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια αξιώνει με αγωγή της η πορνοστάρ Nikki Benz από το στούντιο παραγωγής Brazzers, τον σκηνοθέτη Tony T και τον συμπρωταγωνιστή της Ramon Nomar.

Η Nikki Benz, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Alla Montchak, κατέθεσε αγωγή 5 εκατομμυρίων για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό στη διάρκεια των γυρισμάτων. Υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά στη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας τον Δεκέμβριο του 2016.

Από την άλλη πλευρά, τόσο ο Tony T όσο και ο Ramon Nomar κατέθεσαν κοινή αγωγή εναντίον της Nikki Benz για συκοφαντική δυσφήμηση το 2017. Υποστήριξαν ότι όσα δήλωσε για το συμβάν είναι ψέματα.

Τρομακτικές στιγμές για πορνοστάρ στα γυρίσματα

Στην αγωγή της η Nikki Benz περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα έζησε στα χέρια τους στο σετ τον Δεκέμβριο του 2016. Υποστήριξε ότι χτυπήθηκε τόσο σκληρά στο πρόσωπο, το κεφάλι και το στήθος που αιμορραγούσε στη διάρκεια της ταινίας.

Της έριξαν με τη βία νερό στον λαιμό με αποτέλεσμα να κοντεύει να πνιγεί. Αναγκάστηκε μάλιστα να αποσύρει μια δήλωσή της ότι δεν θα συνεργαστεί ξανά με τον Tony T γιατί την απειλούσε να παρακρατήσει την αμοιβή της από την ταινία.

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι αξιώνει αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεξουαλική επίθεση και τον ξυλοδαρμό. “Υποθέτω ότι οι σκηνές βιασμού είναι οκ τώρα ε;” είχε γράψει η πελάτισσά του στις 19 Δεκεμβρίου 2016.

“Bullying, βιασμός και βία δεν πρέπει ποτέ να συμβαίνει στα γυρίσματα. #NoMeansNo είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Απλά όχι” είχε προσθέσει μία μέρα αργότερα. Ένα μήνυμα που πλέον βρίσκεται στην κορυφή του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις