Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγρια δολοφονία αστέγου! Τον μαχαίρωσε 100 φορές στο κεφάλι και τον λαιμό

Άγρια δολοφονία αστέγου! Τον μαχαίρωσε 100 φορές στο κεφάλι και τον λαιμό
Φωτογραφία: GoFundMe

Στα χέρια των αρχών 17χρονος που ανακρίνεται με την υποψία της άγριας δολοφονίας 23χρονου αστέγου. Βρέθηκε νεκρός σε πάρκο με πάνω από 100 μαχαιριές.

Το πτώμα του 23χρονου αστέγου με ειδικές ανάγκες Adam Muldoon βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα περαστικός που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο Butler στο Δουβλίνο.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν 17χρονο που παραδόθηκε και ανακρίνεται για τη δολοφονία του Adam Muldoon. Ο άτυχος 23χρονος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα.

Συντετριμμένη η οικογένειά του

“Ο όμορφος αδερφός μου, ο πιο αξιαγάπητος και αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Οι πράξεις σου ήταν πάντα τόσο ευγενικές. Είχες γενναιόδωρη καρδιά και σκέψη. Θα μου λείπεις για πάντα μεγάλε μου αδερφέ. Η μικρή σου αδερφή” ήταν το συγκινητικό αντίο της αδερφής του.

 

Φωτογραφία: Garda Press Office

“Η κοινότητα του Jobstown είναι συντετριμμένη από τον χαμό ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου που δεν είχε κακό μέσα του. Ζητάμε δωρεές ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας που του αξίζει. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη σας” έγραψε ένας φίλος του που μοιράστηκε την GoFundMe καμπάνια της οικογένειάς του.

Ο 17χρονος που θεωρείται ύποπτος για την άγρια δολοφονία παραδόθηκε το πρωί της Κυριακής. Μπορούν να τον κρατήσουν μέχρι και 24 ώρες. Η Gardai κάνει έκκληση για μάρτυρες μετά την άγρια δολοφονία.

Φωτογραφία: Garda Press Office

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις