Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγριο γιουχάρισμα στον Thompson μετά τις απιστίες στην ετοιμόγεννη Καρντάσιαν [vids]

Τρίσταν Τόμσον Κλόε Καρντάσιαν

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για απιστίες με τρεις γυναίκες ενώ η Κλόε Καρντάσιαν είναι ετοιμόγεννη, ο Tristan Thompson βρέθηκε στο παρκέ για το παιχνίδι των Cavaliers με τους Knicks.

Ο Tristan Thompson μπήκε στο παιχνίδι των Cavaliers κόντρα στους Knics στο Οχάιο μετά από τάιμ άουτ. Δεν περίμενε όμως τέτοια υποδοχή. Οι οπαδοί της ομάδας τον γιούχαραν μετά την αποκάλυψη των απιστιών του στην ετοιμόγεννη Κλόε Καρντάσιαν.

Ο παίκτης των Cleveland Cavaliers γιουχαρίστηκε από το κοινό στο Quickens Loans Area ενώ άφηνε τον πάγκο στο παιχνίδια εναντίον των New York Knicks. Τις τελευταίες μέρες πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικών περιοδικών για τις απιστίες του στην έγκυο κοπέλα του Κλόε Καρντάσιαν.

Ήταν μέσα στο Σαββατοκύριακο που απαθανατίστηκε με μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη. Ο αστέρας του NBA εμφανίστηκε αδιάφορος για το sex tape και τις φήμες απιστίας ενώ περνούσε ως αλλαγή στο γήπεδο και μίλαγε με τους συμπαίκτες του κατά την προθέρμανσή του.

Από μέρα σε μέρα γεννάει η Κλόε Καρντάσιαν

Η 33χρονη Κλόε Καρντάσιαν αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα και καλείται να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο σύντροφός της την απάτησε με πολλές γυναίκες. Μια ακόμα γυναίκα μάλιστα, η Stephanie, ισχυρίζεται πως επίσης είναι έγκυος πιθανότατα με το παιδί του.

Ο 27χρονος Tristan Thompson αντικατέστησε τον LeBron James στο τέλος της πρώτης περιόδου μετά το τάιμ άουτ. Έτσι δεν ακούστηκε και το όνομά του στο στάδιο τη στιγμή που μπήκε στον αγώνα. Το γιουχάρισμα όμως δεν άργησε να αρχίσει όταν εμφανίστηκε το πρόσωπό του στην οθόνη.

Στο μεταξύ, μια γυναίκα που απαθανατίστηκε να φιλιέται με τον Tristan Thompson τον Οκτώβριο είπε ότι δεν είχε ιδέα πως η Κλόε Καρντάσιαν ήταν έγκυος. Άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον της Marie δήλωσαν ότι της δόθηκε η εντύπωση πως η σχέση του με την Κλόε Καρντάσιαν ήταν περιστασιακή. Έβαλε τέλος στη σχέση τους όταν έμαθε ότι έβγαιναν τον τελευταίο χρόνο και η Κλόε Καρντάσιαν είναι έγκυος.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις