Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγριο κράξιμο σε μοντέλο! Έβγαλε selfie με τον νεκρό πατέρα της

Άγριο κράξιμο σε μοντέλο! Έβγαλε selfie με τον νεκρό πατέρα της

Σάλο έχει προκαλέσει η selfie της ντροπής. Το μοντέλο και τραγουδίστρια Jelica Ljubicic ανέβασε στα social media selfie με τον νεκρό πατέρα της.

Η selfie που ανέβασε με τον νεκρό πατέρα της η Jelica Ljubicic προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Στη φωτογραφία φαίνεται στο βάθος η σορός του πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

“Μπαμπά… αναπαύσου εν ειρήνη” ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη selfie.

“Παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά δεν είναι επιλογή μας. Δεν αποφασίζουμε πόσο θα ζήσουμε. Μας άφησε στα 67 του χρόνια. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων που είμαι είμαι κόρη σου και σε είχα για πατέρα. Σε ευχαριστώ που μας έδειξες το σωστό μονοπάτι. Αναπαύσου εν ειρήνη. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας” συμπλήρωσε το μοντέλο από τη Σερβία.

Χαμός για τη selfie με τον νεκρό πατέρα της

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις στο αμφιλεγόμενο ποστ, με πολλούς χρήστες των social media να χαρακτηρίζουν άρρωστο αυτό που έκανε.

Άλλοι επισήμαναν ότι τους έκανε να χάσουν την ελπίδα τους στην ανθρωπότητα. “Τόσο πολύ ενδιαφέρεται για τον πατέρα της που έχει χρόνο και δύναμη για να βγάζει φωτογραφίες”.

“Μόνο ένας άρρωστος άνθρωπος θα το έκανε αυτό. Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω και βλέπω. Όχι, δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο”.

Η Jelica Ljubicic έσβησε μετά τον σάλο το ποστ αλλά και τους λογαριασμούς της στα social media.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις